very good (1) Breast augmentation. I am very satisfied with the result and the service masha laserowa korekcja wzroku (4) Czy możecie polecić z doświadczenia jakiegoś dobrego lekarza albo klinikę w... karola590 Plastyka powiek (1) Gorąco polecam dr Kondej, jej opanowanie i fachowość. Zabieg był... Zadowolona pacjentka
Polecam (1) Szczerze polecam klinikę Perfect Medica - jest tam bardzo profesjonalny, a... Dagmara W. Operacja powiększenia piersi (2) Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor idealnie dobrała rozmiar biustu do... Ola bardzo bardzo polecam Orchid w Sopocie (1) Bardzo bardzo polecam klinikę oraz Pana dr Piotra Ziajkę. Rozważałam poddanie... Aneta Polecam dr Karolinę Kondej (1) Polecam , niesamowita precyzja, doskonałe fachowe porady, przesympatyczna... Hanka Korekcja powiek górnych (1) 24 lutego tego roku robiłam sobie korekcję powiek górnych u dr.... Jolanta Korekta uszu (1) Witam, w styczniu 2017 Pani dr. Karolina Kondej przeprowadziła zabieg korekty... Magdalena korekta uszu (1) Witam, w styczniu 2017 Pani dr. Karolina Kondej przeprowadziła zabieg korekty... Magdalena Korekta nosa (1) Sopocka Fabryka Urody - wspaniałe miejsce i wykwalifikowana obsługa. U dr... M Plastyka gornych powiek (1) Polecam - zabieg przeprowadzony bezbolesnie i precyzyjnie w milej... Anita Plastyka piersi (2) Zbyt mało słów jest aby w pełni wyrazić jak świetnym i cudownym chirurgiem... Izabela Plastyka powiek górnych (1) Szczerze polecam usługi Sopockiej Fabryki Urody wszystkim Paniom i Panom... Joanna Abdominoplastyka + liposukcja (1) Gorąco polecam panią doktor Karolinę. Poszukiwałam kogoś kto pracuje z... Agnieszka POLECAM!!! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam gabinet dr. Kondej. Pierwszy raz... Magda Polecam !!!! (1) Pół roku temu pani dr wykonała mi liposykcje brzucha i usunięcie nadmiaru... Kasia Korekcja powiek i inne zabiegi polecam !!!!! (1) Wspaniała osoba. Wysłucha ,porozmawia,doradzi.Pierwszym razem byłam... Asia Polecam!!! (1) Dr Kondej - cudowna kobieta, super kontakt i profesjonalizm. Pani doktor... Ania S... Plastyka górnych powiek (1) POLECAM zabieg przeprowadzony precyzyjnie, bezbolesnie w przemiłej atmosferze... Hanka