NAJLEPSZY CHIRURG PLASTYCZNY W TRÓJMIEŚCIE (2) Miałam robioną operację noska na poczatku tego roku i wyszło prześlicznie :))... Monika Dr Muraszko - Kuźma - wspaniały chirurg! (1) Powiększyłam piersi u dr Muraszko w maju 2012r Było to moim marzeniem od... Aleksandra Przepuklina z naprawą powłok brzusznych (1) Serdecznie dziękuje dr Zdzitowieckiemu oraz dr Orzelskiemu za to, że... Maria
dr M.Muraszko-K. (1) Zdecydowałem się u dr na zabieg korekty uszu. Ocenie wszystko w skali... Maniek Gorąco polecam (1) Jesli ktos zastanawia sie gdzie wykonac powiekszenie ust kwasem hialuronowym... Katarzyna IRENA GROBELNY Rewelacyjna chirurg. POLECAM (1) P. Irena Grobelny to wspaniały chirurg artysta. Konkretna i bardzo miła. Już... user_138018985651 polecam dr Grobelny (2) Warunki w Perfect Medica sa ogolnie dobre, choc przydalaby sie osobna toaleta... Piotr polecam Pana Marka Muraszko-Kuźmę (2) Bardzo polecam Pana Marka, bałam się straszliwie efektu (powieki górne) ale... ata korekta nosa - idealnie (2) W czerwcu miałam zabieg korekty nosa (skrocenie i złagodzenie linii) i musze... Pacjent POLECAM DOKTORA ZDZITOWIECKIEGO !!!!!!!! (2) Pana Doktora znalazłam przez internet. Podczas pierwszej wizyty poświęcając... Karolina Polecam wszystim (1) Polecam wszystkim zainteresowanym i walczącym z niechcianymi pokładami... Jagna Szczerze polecam - przede wszystkim na wiosnę! (1) Wielokrotnie korzystałam z różnego rodzaju zabiegów mających ujędrnić skórę.... Martyna Laser (1) Patrzę na moje nogi i okolice i mogłabym piszczec ze szczęścia. Miałam... Patrycja T. - opinia (1) Poddałem się zabiegowi korekty uszu z którego rezultatów jestem bardzo... T. Rewelacja (1) Do Doktor Darii trafiłam po zabiegu wykonanym w innej klinice z kiepskim... Weronika polecam (1) 1,5 roku temu powiekszalam u Pani dr.piersi i jestem bardzo zadowolona.... aa niezadowolona (1) po 7 miesiacach powiększenia piersi są nierówne , znaczna asymetria, sutki na... gość PIERSI (1) Robiłam u doktora Zdzitowieckiego piersi i jestem zachwycona zarówno efektem... SabMar Kosmetyczka " szyta na miarę" (1) Wszystkim , którzy poszukują spokoju, relaksu połączonego z profesjonalnym... Małgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona . dr E. Skwiercz- wspaniały człowiek , doskonały... SYLWIA