Weronika - opinia (1) Robiłam powiekszenie piersi i jestem bardzo zadowolona z efektów, z kontaktu... Weronika lifting twarzy (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu.Twarz wygląda bardzo naturalnie.Nie... Teresa robiłam piersi (19) podniesione ładnie, dwa tygodnie temu zdjęte opatrunki, wszystko bardzo... sobb
I po chrapaniu! (1) Zdecydowałem się na zlikwidowanie problemu chrapania i przeszedłem u doktora... wosienienko Odstające małżowiny uszne (2) Tak jak w nagłówku zdecydowałem się na zabieg odstających małżowin usznych w... Zadowolony i szczęśliwy Piersi metodą macrolane (2) Polecam dr Zdzitowieckiego znalzłam klinikę w internecie,przyleciałam na... Sonia Nazarko Całkowita operacja nosa (1) Witam serdecznie Trzy tygodnie temu tj. piątego marca 2012 podjęłam się... sweetkatarina Operacja nosa (1) Miałam przeprowadzaną totalną korektę nosa u dr Muraszko-Kuźmy. Naprawdę... Iga zabieg macrolane (2) W styczniu skorzystałam z zabiegu macrolane w gabinecie Dr Pernaka. Przebieg... m piersi metodą macrolene (1) Polecam dr Zdzitowieckiego znalzłam klinikę w internecie,przyleciałam na... Sonia ( sonianazarko@o2.pl) Polecam mam teraz piekny nosek (2) 28.07.2011 poddalam sie kerekcji nosa u dr. J. Zdzitowieckiego.Jestem bardzo... Julia z Niemiec Polecam (1) Korzystałam z usług doktora przy powiększaniu ust kwasem hialuronowym. Bardzo... marta waszcz powiększenie piersi (1) Jestem świeżo po operacji powiększenia piersi u doktora Marka Muraszko- Kużmy... monika Straszny partacz i rzeźnik - brak empatii, rutyna i niedbałość. (1) Od lat męczę się z wrastającym paznokciem od palucha w stopie (tzw. "złe... Piotr Ananicz Szczesliwa:) (1) Profesjonalista! W 100% polecam dr Zdzitowieckiego. Robilam zabieg korekcji... Monika Porządna robota (1) JEśłi chodzi o piersi, to naprawdę nie wiem o co chodzi niektórym... maszok Piersi, dobrze (1) Rok temu robiłam u niego piersi. Efekt do dziś jest więcej niż zadawalający.... ola r odstajace malzowiny uszne,powiekszenie ust,wypelnienie zmarszczek (2) Witam.Bardzo polecam dr Marka Muraszko-Kuzme.Znakomity fachowca... malgorzata odstajace malzowiny uszne (1) Witam.Bardzo polecam dr Marka Muraszko-Kuzme.Znakomity fachowca... Gosia profesjonalista (2) Też robiłam u niego piersi (z A na C). Wszystko najpierw wytłumaczył, pracą... szabka