Korekcja powiek górnych- polecam! (1) Na początku roku zdecydowałam się na korekcję górnych powiek. Wybór lekarza... Beata Korekta nosa (2) Jeśli jeszcze któraś z Pań zastanawia się nad wyborem chirurga... m Operacja powiekszenia piersi (2) Jestem po operacji Biustu, zawsze chciałam to zrobic I w koncu sie... A
dr Daria Dobaczewska - bardzo kompetentna i serdeczna osoba (1) Witam. Pani doktor Daria Dobaczewska to wspaniała kobieta! Moja mama była... Jadwiga Usunięcie znamion (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta, doktor Kondej rzeczowo i z... Dorota Usuwanie znamion, pieprzyków. (1) Od lat przeszkadzały mi spore pieprzyki i znamiona w okolicy oczu, na szyi i... Edyta Plastyka powiek górnych (1) Do korekty górnych powiek przymierzałam się od wielu lat, w końcu udało mi... Ewa Korekcja przegrody nosowej - zabieg (1) 15 Marca miałem wykonywany zabieg przegrody nosowej oraz częściową plastykę... Grzegorz Dr Karolina Kondej chirurg-plastyk (1) Dr Karolina Kondej to profesjonalny, doświadczony lekarz . Perfekcjonistka w... Renata R. Korekcja odstajacych uszu (1) Witam jestem 3 tygodnie po zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektu. W... Pietrusiewicz Katarzyna Oj bardzo polecsm (1) Dziś byłam na konsultacji u dr. Kondej. Było to bardzo naturalne,... Ania korekcja uszu (1) Czysto, pachnąco i sterylnie. Więcej chyba nie potrzeba. Widać, że ktoś... Justyna Polecam zabiegi u dr Karoliny Kondej. (1) Chirurg plastyczny z zamiłowania, gorąco polecam zabiegi u dr Karoliny... Krystyna plastyka ucha (1) Wystawiam ocenę po prawie dwóch latach od zabiegu. Nie jest to niczym... Aleksandra Kompleksy minely (1) Miałem zabieg korekty odstających uszu w lipcu tego roku. Wszystko przebiegło... Daniel zmniejszenie piersi (2) Bardzo żałuję, że zwlekałam z zabiegiem. Nie minęły dwa tygodnie, jeszcze... Małgorzata Powiększenie piersi. (2) Powiększałam piersi u dr. Grobelny dwa miesiące temu. Po prostu są idealne.... Kaja Nie polecam, moja pierś jest kilka cm wyżej niż druga (7) Dr Zdzitowiecki zrobił mi jedną pierś dobrze, a druga jest pod pachą... Niezadowolona Jedno ale... (1) Sam zabieg i efekt- bez zastrzeżeń. Natomiast słaba opieka pooperacyjna.... K. Doktor zmienił moje życie (1) Doktor Janusz Zdzitowiecki zmienił moje życie. Mój kochany szkrabek dosłownie... Patrycja