polecam!

wykupiłam sobie groupon na ombre w salonie Lui i jestem bardzo zadowolona! Fryzjerka jak najbardziej profesjonalna, przeprowadziła szczegółowy wywiad, aby nie zaszkodzić włosom. Do tego bardzo miła obsługa, wszystko robione z uśmiechem i pasją. Na pewno wrócę do tego salonu, ponieważ moje ombre wygląda wspaniale i wśród przyjaciół robi furorę! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polecam!

Niestety nie przeczytałam tych opinii i wybrałam się do salonu Lui przy LektykArskiej, chciałam Ombre, Pani długo dobierala mi kolor z palety, miał być dużo ciemniejszy niż końcówki i zbliżony do odrostow, po czym farbę nałożyła Pani Fryzjerka i kolor wyszedł dokładnie taki sam na całej długości włosa, nawet klientka z fotela obok się dziwiła, ze TO ma być Ombre???? Wytłumaczenie: blondy nie łapią ciemniejszego koloru! Większej bzdury nie słyszałam, nawet laik w to nie uwierzy! Pani kosmetyczka/ manicurzystka/ kolorystyka absolutnie nie ma bladego pojęcia o koloryzacji włosów!!!! NIE POLECAM!!!!

Re: polecam!

prosze spytac jakiegokolwiek innego fryzjera, czy farbowane na jasny blond wlosy domowym sposobem zlapia kolor tak jak naturalne...u kazdego bedzie taka sama odpowiedz...Nie zlapia !