polecam wszystkim:)
Każdy może wybrać ten ośrodek bez wahania:) bardzo dogodna lokalizacja, profesjonalna kadra, materiały szkoleniowe w cenie kursu, ale największym atutem jest dostosowywanie się do każdego kursanta indywidualnie w wielu kwestiach, co w moim przypadku było bardzo istotne, gdyż nie dysponowałam dużą ilością czasu. Jeśli chodzi o egzamin teoretyczny, można w każdej chwili podskoczyć do biura i przerobić testy, także nawet nie zauważyłam, kiedy teorię miałam już za sobą;). Odnośnie kursu praktycznego to nauka polega nie tylko na wskazywaniu na co należy uważać w czasie egzaminu, ale także na przekazywaniu mnóstwa istotnych informacji dotyczących kultury i zasad jazdy, które nie są na egzaminie wymagane, ale istotne już po otrzymaniu prawka. Zostałam świetnie przygotowana i w czasie tej nauki kapitalnie się bawiłam:) Skorzystam z okazji i dziękuję rewelacyjnym instruktorom, z którymi miałam kontakt: Wioli i Darkowi, a szczególnie Markowi, który poświęcił mi mnóstwo czasu kosztem wielu wyrzeczeń (tak, tak) i że cierpliwie znosił jak psułam mu samochód;p szerokości;)