Dlaczego uważam, że to wybitna szkoła? Ponieważ angielskiego uczę się od lat i z kilku szkół już korzystałam. Teraz kiedy pracuję potrzebuję czegoś więcej niż nudnej sali lekcyjnej - sorry po pracy nie mam na to ochoty. Dlatego szukałam czegoś co pozwoli mi nie zapominać o języku (jak ktoś zrobił sobie kiedyś przerwę na kilka lat to wie o czym mówię i zna ból i irytację powrotów), a co więcej pozwoli mi go rozwinąć! Szukałam też czegoś co będzie dla mnie po prostu przyjemne. Czas po pracy i przed kolejnymi obowiązkami jest dla mnie relaksem. Połączenie świetnie przygotowanych zajęć z "wyjściem do kawiarni" - bo tak czuję się w Prestige Lingua, jak w dobrej kawiarni, uważam za idealne połączenie. Nie czuję, że pracuję nad językiem - taką sprawia mi to przyjemność. Bardzo lubię ludzi ze swojej grupy, po prostu lubimy się spotykać a jeśli przy tym możemy poplotkować w obcym języku przy cieście (kocham brownie Joasi) i totalnie pysznej kawie to już jest cudownie. Wnętrza bardzo w moim stylu więc czuję się tam świetnie. Metoda nauczania i to w jakiej formie otrzymujemy materiał po zajęciach (z tym się nigdy nie spotkałam) pozwala mi spokojnie i bez nadęcia stwierdzić że to jest to!