polecam z cała odpowiedzialnościa
Robiłam prawo jazdy przez ponad rok. Miałam na koncie 4 nie zdane egzaminy po ponad 70 godzinach, wyjeżdżonych nie tylko w tzw renomowanym ośrodku, ale z tzw najlepszym instruktorem, który 4 (słownie: CZTERY) razy wysyłał mnie na egzamin nie przygotowaną. Zdecydowałam się na zmianę instruktora. W ciągu 19 godzin pan Jerzy Księżpolski zwiększył moje umiejętności do takiego stopnia, że na egzaminie, mimo potwornego stresu i późnej godziny jeździłam pewnie, praktycznie wyłącznie po trasach, dobrze mi znanych z jazd. Praca z panem Jerzym była nie tylko skuteczna, lecz również był i komfort psychiczny, spokój i skupienie podczas jazd. Instruktor nie załatwiał prywatnych spraw w czasie, opłaconym przez kursanta. Kiedy zauważał, że coś sprawia mi trudność, prosił, abym zjechała na pobocze i dokładnie tłumaczył. Jeśli konkretny manewr mi nie wychodził – wracaliśmy i go powtarzałam. Pan Jerzy notował manewry, które wykonywałam, w ten sposób nauka była systematyczna. Jeśli zależy Państwu na skutecznej nauce – stanowczo polecam osobę pana Jerzego. Pozdrawiam, Swietłana.