poleccie dobra cukiernie

Temat dostępny też na forum: Wesele
czy moglibyscie polecic mi w gdansku jakas dobra cukiernie, ktora nie drogo wykona piekny a przede wszystkim smaczny tort. dzieki za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poleccie dobra cukiernie

To zależy ? Ja bardzo lubię słodkość z cukierni "BAJADERA" we Wrzeszczu
"MARKIZA" Nowy Port no a już bezapelacyjnie super torty - to PELLOWSKI w Gdańsku.

Ja polecam cukiernie przy parlamencie w Gdańsku Cukiernia SOWA.
Polecam spróbuj

Podobno najlepsze i najsmaczniejsze torty robi pan Paradowski - cukiernia na ul. Wajdeloty we Wrzeszczu. Znajomi i ich goscie byli zachwyceni, ja zamawiam na 7 czerwca:-)

Całkowicie zgadzam się z opinią o tortach z cukierni na ul. Wajdeloty.Pyszne!!!

Jestem ciekawa ile będzie kosztował taki powiedzmy 3 piętrowy torcik?
Też myślałam o tej cukierni ale jeszcze nie miałam czasu zorientować sie w cenie i jak wogóle wygląda dekoracja takiego tortu. Może wiesz czy istnieje możliwość dowiezienia takiego tortu na miejsce wesela?
Pozdrawiam

ja mogę Ci polecić DELICJE--jeśli chodzi o gdańsk to możesz zamówić tort we wrzeszczu w centrum handlowym ( musisz wejść do sklepu ze zdrową żywnością i na pięterku przyjmują zamówienia); maja pyszne torty z bitą śmietaną. dobry jest też HEWELIUSZ i BAJADERA ( też mają super torty ze śmietaną--takie leciutkie i nie za słodkie np.z jagodami albo ananasem, pycha, aż mi ślinka leci).

życzę trafnego( smacznego) wyboru, kala

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...