polećcie dobrego weterynarza!

witam,
chcę zmienić weta, bo mimo że moja obecna jest dość tania, to nie jestem zadowolona z jej leczenia. jakiego możecie polecić? ważne są dla mnie też ceny, jeśli moglibyście podać mniej więcej ile płaciliście? i to, jakie ma podejście do zwierzaka, bo moja obecna jest dość "narwana", czego nie lubi mój kot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polećcie dobrego weterynarza!

już był taki wątek - bodajże na dom, nieruchomości; możesz poszperać:) A tak w ogóle to w jakiej części Trójmiasta poszukujesz weta?

Sorry, nie dom i nieruchomości tylko w kategorii dom i mieszkanie:)

Byłam u wielu weterynarzy, by znaleźć takiego z sercem. Szukałam głównie w Gdyni, ale byłam tez w Rumi u sławnych Kończaków. Nie podobało mi się tam, że weterynarz przyjmował mnie z papierosem w ustach.
W końcu znalazłam! Tomasz Sujkowski. Lecznica, Bazyli. Ulica, ul.Chodkiewicza 2 w Gdyni!!!!

Super gość i chociaż muszę przejechać przez całą Gdynię to jeżdżę tylko tam. Zawsze też dostanę jakiś rabacik, a czasem nie bierze w ogóle pieniędzy.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

miała być łapaka w górę, ręka mi się poślizgnęła :P również polecam dr Sujkowskiego :)) Najlepszy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Jarosław Hajdo - Gdynia Chwarzno !!! Absolutny TOP !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak do Kończaka to tylko młodego,nie starego:)

kopiuję co wcześniej napisałam :)

ulubieni lekarze/weterynarze moich psów to dr Darek i dr Magda z Lecznicy na ul. Gdyńskiej 1 na Gdańskiej Żabiance :) (Dr Magda już tam nie pracuje, jest teraz drugi młody lekarz)

najlepsza reklama - kundle same wyskakują z auta i biegną do lecznicy :P wcześniej(inny weterynarz) - trzeba było siłą wyciągać je z samochodu ;P

http://katalog.anonser.pl/firma/47049___/Przychodnia-weterynaryjna-Dariusz-Sularz,-usługi-weterynaryjne,-strzyżenie-psów-i-kotów,-profilaktyka,-leczenie,-szczepienia,-czipowanie,-wystawianie-paszportów.-Gdańsk,-woj.-pomorskie.html

z pewnością NIE POLECAM lecznic na Kaprów, Piastowskiej i Obrońców Wybrzeża (z doświadczenia swojego, znajomych i właścicieli zwierzaków spotkanych w przychodni u Dr Darka Sularza)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jarosław Bandura Gdynia z całego serca polecam od lat:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

w przypadku chorób układu oddechowego, kontaktować się z dr ulewiczem i umawiać na wizytę dojeżdżającego z warszawy specjalisty dr niziołka (nie mylić z hobbitem ;)
jesteśmy dziś po wizycie i w końcu, po latach mamy diagnozę i rozpoczynamy prawidłowe leczenie.
dr kachnowicz na śląskiej (jedyny, który podejrzewał to, co dziś stało się diagnostycznym faktem)

nie polecam przychodni na kartuskiej. źle wykonywane zdjęcia rtg i diagnozy typu: "rak" (a to serce było ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Pawła Łukucia ul. Korczaka Gdynia Redłowo. Najlepszy weterynarz, z wspaniałym podejsciem do zwierząt. Nigdy się nie spieszy, jest staranny i rzetelny.
Na Trójmieście ma same pozytywne opinie więc to nie tylko moje zdanie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja go nie polecam kasa kasa i jeszcze raz kasa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

chodze z moim pupilkiem do dr.Hajdo na Chwarzno jest super i do tego bardzo tani
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak samo polecam - bo na prawdę warto - leczymy tam nasze koty i psa i jak do tej pory nigdy się na nich nie zawiedliśmy nawet można liczyć o pomoc i poradę poza godzinami otwarcia

ja mam super weterynarza na morenie kolo krokodyla(cany przystepne a podejscie do zwierzat eh byle kazdy mial takie:))
uratowali mi ostatnio mojego pupilka,ktorego zaatakowaly kleszcze(zakazone)bylo z nim bardzo zle grozila mu nawet transfuzja,ale odpoiednie podejscie i fachowa opieka naszczescie wystarczyly.polecam dziewczyny sa super

http://gabinet-przyjaciel.pl/
Zaspa/Wrzeszcz/Strzyża

najlepszy weterynarz --- Tomasz sujkowski

Facet ma super podejście do zwierząt, obchodzi go ich los, nie zdziera kasy jak inni ..., poprostu super lekarz, zawsze doradzi i pokieruje, bardzo polecam!!!!ul. chodkiewicza 2 gdynia pogórze ---BAZYLI
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: najlepszy weterynarz --- Tomasz sujkowski

Popieram :) super weterynarz . Moja suczka ma 6 lat i od zawsze tam chodzę. Jemu zależy żeby wyleczyć a nie zedrzeć kasy :) naprawdę koch zwierzaczki :)

Dobry wet jest na morenie bardzo fajny dla ludzi i dla zwierząt bardzo dobrze leczy dziś moja kicia jedzie na sterilizacje za pierwsze badanie i odrobaczanie zapłaciłam 60 zeta sterilizacja będzie płatna 105 zeta tyle że jest 3 weterynarzy na morenie ten wet przyjmuje w bloku 20 nieprzyjmuje w domu tylko w gabinecie

w Gdyni TYLKO dr Sujkowski a w Gdańsku na Żabiance wspaniały dr Sularz.
Polecam z czystym sumieniem

serio polecacie tego weta na Żabiance? ja do tej pory jeździłam do kliniki Ulewicza, ale tam co chwilę zmieniają się jacyś młodzi, co rusz to kto inny, każdy radzi co innego, itd. jeździłam do nich przez całe miasto, bo uratowali moją kotkę przed śmiercią, ale ostatnio ci młodzi zmieniają się tak często, że mam dość każdemu od nowa tłumaczyć o co chodzi.

zależy mi na wecie, który w miarę (bo wiem, ze w 3mieście ciężko o specjalistę) orientuje się w temacie niewydolności nerek. no i żeby nie brał majątku, bo z racji choroby wizyty są nam potrzebne dość często i nie wyrabiam finansowo. chodzi o weta, który ma podejście do zwierząt, jest delikatny.

na pewno NIE polecam przychodni 'u weterynarza' na jelitkowskim dworze. z czterech pracujących tam osób tylko jedna jest sensowna oraz zaangażowana w leczenie zwierząt (kobieta ma ciemne krótkie włosy - jestem zachwycony jej podejściem i wiedzą). okazało się że pies ma podejrzenie nowotworu, a oni mi nawet nie zasugerowali co mam robić dalej. jedna z pań jest chamska i nieuprzejma więc co to za sens z nimi się użerać. ja rozmyślam nad tym co dalej zrobić z psem a oni rozmawiają o tym że dawno nie mieli przerwy ...

http://www.przychodnia-weterynaryjna.com.pl/

szczerze polecam ceny też bardzo przyjazne:)

Ja z moim Reksiem chodzę tu: http://lecznicachylonia.pl/ Mają niskie ceny i w razie problemu przyjmują przez całą dobę, więc można się do nich zwrócić z każdym problemem. Polecam serdecznie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....