polećcie fotografa, proszę

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
No właśnie - szukam fotografa w Trójmieście. Zależy mi na NIEBANALNYCH zdjęciach zarówno ze ślubu i wesela, jak i w plenerze - żadne studyjne pozy na tle wodospadu. Czy możecie polecić kogoś oryginalnego? I na jaką cenę muszę się nastawic, mniej więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polećcie fotografa, proszę

Asiula, pprzeczytaj mój wątek o fotografie. Tam sie wszystkiego dowiesz, a jak chcesz cos wiecej wiedzieć, napisz na maila.
Polecam fotografa z czystym sumieniem!

Dzięki, czytałam, już napisałam na priva:) A czy ktoś jeszcze ma fotografa do polecenia? Będę wdzięczna za wszelkie namiary - muszę zrobic przegląd:)

Witaj!
Polecamy rewelacyjnego fotografa-zdjęcia po prostu niesamowite, a atmosfera podczas sesji plenerowej super. Facet zna się na rzeczy, od razu ma wizję, jak będzie wyglądało zdjęcie i jakie będzie miało kolory. Oglądanie albumu to po prostu niesamowita przygoda-każde zdjęcie ma swój niepowtarzalny klimat. Namiary na priv. Pozdrawiamy

dzięki, zadowolony klient najlepszą reklamą :-)))

Witam!!

*Jeśli chodzi Ci o profesjonalne i orginalne zdjęcie ślubne z klasą;
*jeżeli zależy Ci na zatrzymaniu w kadrze: emocji, klimatu, wyjątkowości chwili;
*chcesz mieć niebanalny plener oraz zdjęcia wyróżniające się doskonałą techniką i profesjonalizmem podaj swój e-mail polecę Ci doskonałych Fotografów dzięki którym mam wyjątkową pamiątkę na całe życie.

Pozdrawiam serdecznie!!

Dziewczyny, to ja poproszę wszelkie namiary na yo_asia@wp.pl Jeśli możecie, podajcie też adresy stron internetowych lub jeśli chcecie się pochwalić swoimi zdjęciami, to chętnie obejrzę - chciałabym najpierw zobaczyć, co zachwalacie:)
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam

Asia

Witaj,
z czystym sumieniem mogę polecic vividfoto! Sama korzystalam z uslug tej firmy i jestem naprawde bardzo zadowolona. Zależalo mi na zdjeciach naturalnych,niepozowanych itd. Robilismy zdjecia nad morzem i w lesie na polanie. Są naprawde piekne. Niedlugo fotograf zalozy nam strone inetrnetowa, wiec jesli bedziesz zaiteresowana moge podac Ci adres.
Acha i jeszcze bardzo istotna (przynajmniej dla mnie) informacja - fotografa ani razu nie widzialam w kosciele, a zdjec jest b. duzo. W ogole nie przeszkadzal, tak jakby go nie bylo. Zapraszam na stronke: vividfoto.prv.pl.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach ( ja szukalam pol roku ):))

Witam Cię Asiu!!
Właśnie wysłałam Ci mail'a - mam nadziję, że dojdzie...Jeśli jeszcze komuś potrzebny jest dobry Fotograf ( a nawet dwóch :) to proszę o kontakt - akurat z moich fotografii jestem naprawdę dumna!!

Pozdrawiam,

Doświadczona

tak, tak ja poproszę namiar na fotografów !!! aganus@o2.pl ^_^ dziękuję z góry

Shella wysłałam!
Pozdrawiam,

jest jeden super fotograf a dokładnie pani fotografka, czekam na namiary własnie od osoby która udostepniła zdjecia do ogladania na innym forum, Sa naprawde naj;epsze jakie widziałam w życiuz wesele. U mnie bedzie ta pani fotograf, albo zadny inny....

Dziękuję wszystkim bardzo za odpowiedzi i maile - mam teraz ogromny wybór i mnóstwo pięknych zdjęć do oglądania:) Dam znać, na co się zdecydowaliśmy:)

pozdrowienia,

Asia

WoW!! Wielkie dzięki Asia!!
Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem tych zdjęć, które mi wysłałaś, są po prostu genialne, orginalne,niespotykane i nie ma w nich nic ze sztuczności i nijakiego stylu większości 3miejskich ślubnych fotografów. I jeszcze jest Ich dwoje, robią i cyfrowo i tradycyjnie!! Jestem gotowa zapłacić każdą cenę, tylko żeby mieli jeszcze mój termin wolny.
Już do nich dzwonię!!:))))
Jeszcze raz dzięki!!

Doświadczona!!

Poproszę Cię o jakieś przykładowe zdjęcia i namiary na tego Fotografa, o którym piszesz.

Z góry serdeczne dzięki!!

AV MEDIA - Michał Czacharowski
80-177 Gdańsk, Damroki 42/8 tel. 303 05 80
WWW: www.avmedia.div.pl

www. Tel. kom. 0 601 675 237

witam, poprosze o namiary na fotografa na elajza@wp.pl. Moglabys tez kilka zdjec podeslac? dzieki!

świetny fotograf

Ja gorąco polecam zdjęcia w Foto21
Koleżanka miała tam sesje - zresztą uwiecznioną na zdjęciach w necie :)
Ja już zarezerwowałam na 4 czerwca !!!!
Zdjęcia z duszą:

http://www.foto21.pl/slub_repo01.htm

Re: świetny fotograf

Będę bardzo wdzięczna za przesłanie na mój e-mail: izzzabela@wp.pl wszelkich namiarów na fotografów, których polecacie i przykładów fotek, które pstryknęli na ślubach :)

Iza wysłałam Ci mail'a. Napisz, czy doszedł, bo ostatnio miałam kłopoty z pocztą.
Pozdrawiam

A już przejrzałam wszystkie oferty w Trójmieście: z forum i nie tylko i powiem Wam dziewczyny, że już wybrałam:

www.bw.dj.pl

Uważam, że fotografie z Black & White są wyjątkowe i orginalne. Poza tym szukałam Fotografa, który nie tylko pstryka cyfrą, ale też profesjonalną lustrzanką robi czarno-białe zdjęcia i tylko Oni to oferują!!