hej dziewczyny czy może wiecie gdzie w necie można znaleźć sukenke z salonu beauty Polina?Albo chociaz jakiego producenta ona jest?Czytałam ,że prawdopodobnie madame zaręba ale nie moge na stronce jej znaleźć wiec chyba nie:(
00
Re: polina
~Mamutek
(20 lat temu)
może Gala
00
~monia.
(20 lat temu)
niestety nie:(
00
~gosiksz
(20 lat temu)
moze isabel???
00
~monia.
(20 lat temu)
nie:(
00
renkloda
(20 lat temu)
hej monia ja tez szukam Poliny, bo praktycznie juz sie na nia zdecydowalam , ale nigdzie jej nie ma. Mysle ze jest ona z Gali ale po prostu nie umiescili jej na stronie firmowej. A moze jakas forumka:) miala ja juz na slubie i moglaby wyslac swoje zdjecia pozdrawiam, a kiedy masz slub ja 08.07.06
00
~monia.
(20 lat temu)
ja dopiero we wrzesniu (16) ale chce w tym tygodniu juz zakonczyc temat poszukiwan i sukni:)mam jeszce dyplom do napisania i pracuje wiec nie mam za bardzo czasu na latanie po stronkach albo salonach:)a Polina jest bardzo podobna do tej mojej wymarzonej http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=2&poz=45 dlatego ja chce-ale w bieli i nie wiem czy nie straci swego uroku...no i tak ja troche poprzerabiam-inna koronka i tył:)
taz nie znalazlam, a moze ktos ma zdjecia POLINY??
00
~monia.
(20 lat temu)
do reklody:)wiesz ja chyba sie zdecyduje na nia i zamówie w tym tygodniu:)jest delikatna i z klasą-nie przesadzona,jak większość i na prawdę trudno o druga taką:)i jak nie zapomnę porobię kilka zdjęć:)tylko nadal nie będziemy wiedziały jak wygląda w bieli:(
00
renkloda
(20 lat temu)
super ze sie na nia zdecydowalas, ja w koncu tez musze sie tam wybrac:) bedziesz pieknie wygladac, ja sie zastanawiam nad ecri, ale jak bedziesz juz miala zdjecia to przeslij pozdrowionka
00
~monia.
(20 lat temu)
ja tez chcialam na oczatku eci ale mama ,siostra i przyjaciółaka mojej siostry mi odradziły-powiedziały ze na sali w tamtych swiatłach ecri wyglada jak brudna biel,w kościele super i na powietrzu przy dziennym swietle...ale na weselu już nie i chyba mnie przekonały,poza tym biel to taki symbol niewinności...nie wiem juz czy sama sobie tego nie wmawiam:)choc boję się ze w bieli moż polina stracic swój urok:(
00
renkloda
(20 lat temu)
kurcze to teraz ja mam problem, bo mi po prostu w bieli nie jest najlepiej/ Ale jesli suknia ma wygladac na zzolkineita to ja tak nei chce:( tez wolalabym biala, ale mi wszyscy mowia ze w ecri mi lepiej. MAma tez jest za ecri wazne zebym dobrze sie czula. jednak wzane jest tez jak sie podobam bliskim. Pocieszam sie tylko ze nigdy wszystkich sie nei zadowoli.
Wybieraj jak sie sobie podobasz, a sukienka czy biala czy ecri? jak ladnie CI w bieli to bierz biel bo w tym kolorze w takiej sukni masz okazje wystapic tylko raz!