pomoc z mops.

czesc.mam pytanko. maz tylko pracoje mamy 1 dziecko. to co maz zarobi płacimy za wynajem mieszkania,i opłaty.pare razy nie było złotowki w portfelu wiec wzielismy pozyczke w providencie spłacamy do dzis.obecnie po opłaceniu wszystkiego na zycie zostaje nam 150 zł czy moge ubiegac sie o pomoc z mopsu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pomoc z mops.

http://www.mops.gda.pl/index.php?id=109#I
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej kupic sobie mopsa ! to bedzie zawsze z toba, bardzo przyjemny piesek ten mops. Mopsy ogolnie sa male i przyjazne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciało być zabawne? @_@
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodnie z ustawą o pomocy społecznej prawo do świadczeń pieniężnych z pomocy społecznej przysługuje:

osobie samotnie gospodarującej, której dochód nie przekracza kryterium dochodowego dla osoby samotnie gospodarującej tj. 477,00 zł
rodzinom, w których dochód na osobę w rodzinie nie przekracza kryterium dochodowego tj. 351,00 zł

Jeżeli wasz dochód wynosi ponad 1053 zł nie przysługuje wam stały zasiłek. Możesz zwrócić się o przyznanie zasiłku celowego.

Podpowiem Ci gdzie możesz się zwrócić o pomoc, tylko napisz czego gł. wam brakuje.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co sądzicie o perfumach z feromonami (6 odpowiedzi)

Co sądzicie o perfumach z feromonami, czy rzeczywiście działają na kobiety? Bo zastanawiam się...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?