pomyłka

Zabieg kosmetyczny wykonany na nieoczyszczonej twarzy! Nic, zero! Na pytanie o ewentualne środki ostrożności po nim, odpowiedź nooo, tak, trzeba uważać.
Paznokcie zrobione tak, że gdy zobaczyła to inna manikiurzystka to stwierdziła, że osoba, która to robiła powinna mieć zakaz wykonywania zawodu. Wyglądały jakbym sobie przykleiła takie sztuczne, kupione w kiosku. Gdy jeszcze w trakcie wizyty zwróciłam uwagę, że coś jest nie tak, że chyba źle opiłowane, usłyszałam ,że to takie zadziorki i jak umyję sobie ręce to będzie ok. To równie dobrze mogę iść do fryzjera i usłyszeć, że efekt będzie jak sobie uczeszę włosy. A propos fryzjerki,i to byłam świadkiem odgadywania klientki, która przed chwilą wyszła.
Generalnie miejsce godne polecenia osobom, które chciałyby poczuć klimat "Misia" czy innych filmów Berei. tylko, ze nie tak zabawnie i trzeba za to niemało zapłacić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomyłka

podzielam pani opinie rok temu robiłam tam zabieg zamykania naczynek ktory wykonała sama pani alicja nie uprzedzono mnie za bede starsznie spuchnieta po zabiegu nie złagodziła skory zadna mascia czy kremem zabirg był drogi i mimo cierpiena nie było zadnej poprawy wrecz pogorszenie byłam u dermatolog która stwierdziła ze zabieg jest wykonany tak jak by go nie było a naczynka zle zamkniete jeszcze bardziej sie rozlały teraz musze nakładac dwa pudry zanim wyjde z domu masakra nie polecam tego salonu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0