pomysł na pracę... Pomocy!!!!

Temat dostępny też na forum: Ujeścisko Orunia Górna
Witajcie dziewczyny,
postanowiłam napisać na forum swego rodzaju prośbę o pomoc w wymyśleniu jakiegoś dobrego pomysłu na życie w kwestii zarabiania pieniędzy. Z wykształcenia jestem ekonomistą i przed urodzeniem dziecka nie miałam żadnego problemu z pracą. Kiedy urodził mi się synek ( ciążę spędziłam w szpitalu) i skończył mi się macierzyński moja umowa nie została mi przedłużona a ja zostałam bez środków do życia. Teraz nie mogę znaleźć żadnej pracy w zawodzie. Może macie jakies ciekawe pomysły czym bym mogła się zając czego brakuje w Gdańsku ( np. jakiś usług) lub macie info o jakimś wolnym etacie. Piszcie, będę wdzięczna za wszelkie pomysły ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomysł na pracę... Pomocy!!!!

Gdybym miał taki pomysł, to bym się tym zajął. I sam trzaskał kasę a nie rozpowiadał o tym na prawo i lewo, żeby sobie konkurencję wyhodować. :)

A poważnie, jest mnóstwo rzeczy, których brakuje w Trójmieście, ale wydaje mi się, że skoro nikt się za to nie bierze, to znaczy że jest to moja niszowa potrzeba i że nie da się z tego wyżyć.

Re: pomysł na pracę... Pomocy!!!!

a co to jest? napisz ;) czasami ludzie nie robią tego bo nie mają pomysłu na biznes, i obchodzą się bez tego, ale jak już ktoś to wymyśli i otworzy jakąś usługę to dochodzą do wniosku że nie wiedzieli żę bez tego można było się obejść.

Inne tematy z forum

Dermatolog -trycholog (22 odpowiedzi)

Forumowiczki ratujcie...poszukuję lekarza dermatologa -trychologa. Przeczesałam forum ale jeśli...

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...