Ania - opinia (1) Nigdy w życiu nie jadłam tak niesmacznego jedzenia. Ziemniaki twarde... Ania Ewa - opinia (1) To jest jakaś masakra. Zamówiliśmy 2 pizze - Prosciutto i Uczta Mięsna. Na... Ewa Jacek - opinia (1) Z powodu koronawirusa zamawiałem tam jedzenie na wynos przez tydzień. Głównie... Jacek
ANIA - opinia (1) Odradzam pizzy. W menu podają ser mozarella a tak naprawdę dodają najtańsze... ANIA Dno (1) Produkty mrożone najgorszej jakości. Tego nie da się zjeść. I do tego... Dawid Kiedy była Luna, było naprawdę fajnie. (1) Kiedyś zdaje się ten sam właściciel miał tam Bistro Luna. Prosto, smacznie,... MaricnEs JJJ - opinia (1) Coś strasznego, jedzenie niesmaczne JJJ poprostu porażka (1) Miałem okazje skorzystać z bistro poprostu. I krótko mówiąc tragedia.... Gdynianin Powinni zmienić nazwę... (1) To "bistro" to wielka porażka. Obsługa się nie wyrabiała, mimo niewielu... Kasia Bardzo kiepsko (1) Od czasu do czasu korzystamy z obiadów w tym bistro. Jedzenie jest bardzo... Michalina Kiepsko (1) Ciasto pizzy gumowe, bez smaku. Kurczak przesolony. Ogólnie żadna rewelacja. Dno - nawet dla mających niskie oczekiwania (1) Byłem tak 3 razy i za każdym razem byłem załamany jakością tego miejsca.... Karma Zupa pomidorowa (1) Dzień szybciej zamawiałam zupę pomidorowa była słona!!! pomyślałam że... Gosia Bardzo niemiły właściciel! (1) Byłam stałą klientką baru,obiady zamawiałyśmy z koleżanką kilka razy w... marta Na wynos (1) Przeważnie zamawiać kotleta schabowego na telefon. Zawsze przychodzi szybko,... Damian Warto wpaść (1) Miałam okazję być zarówno na śniadanie i na obiad. Fajne miejsce dla... Aleksandra Pycha (1) Moje serce skradła pizza carbonara. Do tego przemiła obsługa oraz szybka... Dominika Polecam (1) Pełny talerz, domowo i świetne ceny. Polecam! Asia Pierwsza wizyta (1) Byłam po raz pierwszy w zeszły weekend i moje wrażenia są bardzo pozytywne.... agatage Śniadania na piątke (1) Najbardziej lubie śniadania, pracuje niedaleko tego miejsca i często przed... Michalina