Czy u kogoś grał zespół "For sale"? Słyszałam dobre opinie ale dziś obejrzałam ich stare nagranie i mam mieszane uczucia. Ja wciąż nie mam zespołu a czasu - jak na lekarstwo! Ratuneczku...
00
Re: poproszę o radę
tequila1976
(20 lat temu)
napisz do mnie, może coś poradzę
00
unplushak
(20 lat temu)
Szczerze polecam zespół Gama: będą grali u mnie na weselu, żaden inny zespół nie wchodzi w grę. Sama studiowałam na Akademii Muzycznej i kwestia dobrego zespołu była dla mnie jedną z ważniejszych! Pozdrawiam!
00
~Erica
(20 lat temu)
Cześć wszystkim
Myśmy sie sporo naszukali, ale znależliśmy zespół który w końcu nam się spodobał. W sumie znależliśmy ten zespół na forum. Celowo nie wymieniam nazwy bo by czuwająca tu konkurencja mnie zjadła a zespół zmieszała z błotem, jak to tu często widzę. Zresztą nie chodzi mi o reklamowanie kogoś tylko pomoc parom które nie mogą nic fajnego znależć albo sa juz zmęczone przesłuchiwaniem 30 kapel. Jeśli ktoś ma pytania to mogę odpowiedzieć na priva.
00
Myszka1
(20 lat temu)
Erica, a możesz mi proszę napisać na priva kto to jest i cenę? z góry wielkie dzięki!! :D
00
~marysia
(20 lat temu)
a jak się z nimi skontaktować? mają jakąś stronę albo coś takiego, bo ja chętnie. Szczerze mówiąc to już powoli odchodzą mi chęci bo jakoś niewiele mi się podoba. Dzięki wielkie.
00
~marysia
(20 lat temu)
i jeszcze mi się przypomniało, co gra Gama? i kto śpiewa? bo myśle sobie ze chyba mi się nie podoba za bardzo jak kobitka. Tak myśle ale w sumie to ja już nie wiem. Ratujcie mnie ludzie bo czytam tu i się dołuje. Ja wychodze za mąż w ... maju (oczywiście znam przesądy) ale jak tu czytam to dochodze do wniosku że jestem w tyle że hoho! pozdrawiam
00
unplushak
(20 lat temu)
Gama to 3 facetów więc bez obaw :)))
a tak na serio to nie potrafię Ci napisać co grają bo w sumie chyba wszystko: troche nowości i troche starości ;)
powinnaś się spotkać z szefem - to przecież nic nie kosztuje, wtedy puści ci płytkę, czy kasetę z wesela i sobie posłuchasz.
pozdrawiam!
ps: i nie bój nic - nie jesteś w tyle z przygotowaniami! my też prawie jeszcze nic nie mamy (ja właśnie jestem na etapie wymyślania wzorów zaproszeń, a jeszcze nie wiem na 100% jaką chcę sukienkę :))) a ślub już w kwietniu...
00
~marysia
(20 lat temu)
Super, na prawdę bo w koło same babki a ja chyba powoli zaczynam mieć na nie alergię! Unplushak, mogłabym prosić o jakiś kontakt z Gamą? Bardzo jestem ciekawa, moze być na maila. Będę bardzo szczęśliwa! pozdrawiam cieplutko!
00
~unplushak
(20 lat temu)
poszło! :)
00
~marysia
(20 lat temu)
dzięki wielki! Juz zapisała, jutro dzwonie i się umawiamy na posłuchanie.. oby się udało!
00
~unplushak
(20 lat temu)
no mam nadzieję, że Wam się spodoba. Ja szczerze mówiąc nie miałam okazji słuchać wielu zespołów, więc nie mam prawie żadnego porównania, ale ufam swojej intuicji :)))
jak będziesz już po spotkaniu to napisz swoje odczucia, jak Ci się podobało itp?
no i czy ich weźmiecie czy nie też koniecznie napisz :)
pozdrawiam!
00
~marysia
(20 lat temu)
na pewno napisze! a jak mi się spodoba to jeszcze cię wycałuje ;)