popuszczanie moczu u 3 latka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam problem.Moj maly przed wakacjami popuszczal mocz,wtedy nie chodzil jeszcze do przedszkola.Pozniej powiedzialam ze ma sie pilnowac i faktycznie majtki byly suche.Znow sie zaczelo jak poszedl do przedszkola.Codziennie 1 albo 2 pary majtek mokrych.Pani powiedziala ze to moze ze stresu,zmiana otoczenia itp.Jak jest u was?Ma ktos podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: popuszczanie moczu u 3 latka

Mój nosi majtki od wakacji, w przedszkolu co 3 dzień jest zesikany, łącznie ze skarpertkami... Wydaje mi się, że dziecko się zapomina się przy zabawie.

moj codziennie i to po 2 pary...Zobacze jak w weekend bedzie.

może się zapomina w zabawie ale zrób koniecznie badanie moczu dla pewnośc ze nie ma infekcji

Dzis ide po skierowanie.W nocy zsikal sie do lozka 2 razy,gdzie wczesniej tego nie robil.Musze niestety z badaniem poczkac do poniedzialku:/

Moja córka chodzi od czerwca bez pieluchy i zawsze kilka kropel popuści i dopiero wtedy woła. Lekarka powiedziała, że to przez to, że długo chodziła w pieluszce. Wyjaśnijcie mi o co chodzi z badaniem moczu? Czy przyczyną posikiwania może być zapalenie pęcherza?

Jesli dziecko wczesniej nie popuszczalo tzn ze cos jest nie tak.U nas skonczylo sie to goraczka 39st i antybiotykiem.Badane ogolne moczu jest ok,teraz czekamy na wynik posiewu.

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

ogrzewanie gazowe - jakie koszty (24 odpowiedzi)

Jesli ktoś ma ogrzewanie gazowe w domu, chciałam podpytać o koszty w sezonie zimowym - tak w...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...