poradnia gastroenterologiczna - gdzie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Gdzie znajdę jakaś poradnie gastroenterologiczna dla dzieci?
Dostałam skierowanie, lekarka powiedziala że znajdę namiar w necie, aale niestety mam z tym problem. Nie moge się nigdzie dodzwonić, a nie wiem czy wszystkie poradnie przyjmują tez dzieci czy to osobno. Jestem z Gdyni więc najchętniej bym tu gdzieś poszła z synkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poradnia gastroenterologiczna - gdzie

nie wiem czy jest w Gdyni, ale w Gdańsku w Copernicusie

https://copernicus.gda.pl/poradnie/poradnia-gastroenterologii-dla-dzeci/

pod tym linkiem masz wszystkie informacje. 3 tygodnie temu rejestrowałam dziecko do tej poradni na pierwszą wizytę, i jesteśmy umówione na 13-09

copernicus, dawny wojewódzki, dr brodzicki tam pracuje, dobry oddział/ poradnia.

POLECAM SZPITAL KOLEJOWY W GDAŃSKU.. DR SZARZEWSKI :)

Polecam dr Brodzickiego. Bylam u niego prywatnie, najszybciej.

nie tak najszybciej, dzwoniłam tydzień temu, wstrzymana rejestracja do października :(
prywatna rejestracja wstrzymana aby nie było niedomówień :(

dr bedzie na urlopie, dlatego, trzeba dzwonic i pytac czasem zwalnia sie termin,

Może i najszybciej ale i najdrożej, pamiętaj że na pewno zleci badania krwi, prywatnie, za 2 dzieci zapłaciłam ponad 700 zl za badania z których nic nie wynikło, bo "przecież dzieci są jeszcze za male". Nie wspomniał, że na połowę zlecenia mogę wziąć skierowania od pediatry,

Uwazam, że nie ma obowiazku aby o tym wspominać. To w Twoim interesie jest aby sie dowiedzieć. Ja też dostałam od niego skierowania i poszłam do mojej pediatry i sama zapytałam. To jest wizyta prywatna a nie nfz. Na pewno plusem jest to, że jak już miałam wyniki w reku to aby pokać je dr nie musiałam sie rejestrować znów na płatna wizytę, tylko poszłam bez kolejki i za darmo.

Aga
- lekarz nie ma obowiązku informować , ale etycznie byłoby powiedzieć, że niektóre badania mogą być refundowane a przy tej ilości badań to duża ulga w portfelu
- dostałam skierowania z sugestią, że dzieci mogą być bardzo chore, każda minuta jest na wagę złota i najlepiej byłoby badania wykonać w trybie natychmiastowym, co też uczyniliśmy
- z wynikami musiałam się rejestrować i opłacić kolejną wizytę, zabrałam tylko 1 dziecko, żeby nie płacić za dwoje...

szpital na zaspie :) w poradni dzieci zdrowych

Ja również polecam dr Brodzickiego z Gdańska - byłam prywatnie dobry specjalista i fajny człowiek

Inne tematy z forum

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...