poradnia zdrowia psychicznego - Gdynia Traugutta 9 - psycholog

Czy ktoś mógłby mi polecić psychologa z PZP w Gdyni, najlepiej pracującego w oparciu o terapię poznawczo-behawioralną. Pilna sprawa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poradnia zdrowia psychicznego - Gdynia Traugutta 9 - psycholog

witaj,

niedokonca odpowiem na twoje zapytanie (za co przepraszam), bo nie wiem kto pracuje na traugutta, ale pomyslalam ze podpowiem, jesli twoj problem dotyczyl by uzaleznienia lub wspoluzaleznienia. w gdyni w PRZYCHODNII TERAPII UZALEŻNIENIA I WSPÓŁUZALEŻNIENIA na ul. M. Reja 2a pracuje Anna Hebenstreit - Maruszewska. Polecam z calego serca.

Problemem jest niska samoocena, długotrwale obniżony nastrój, unikanie kontaktów z ludzmi.....
Poszukuję psychologa, który po prostu pomoże mi "przetrwać" - nie chodzi o jakieś cuda....ale zwyczajne wsparcie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozumiem. pania anie h.m. polecam z calego serca, dlatego moze sprobuj w gdyni, gdzie ona pracuje. tutaj masz link do strony: http://www.opitu.pl/?pid=6

ewentualnie polecam tez terapie TSR, ktora koncentruje sie na rozwiazaniach, a nie na rozgrzebywaniu problemu...
powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam:)mam podobny,a wrecz ten sam problem,moze chcialabys porozmawiac...odezwij sie jak masz ochote:)

z chęcią porozmawiam i wymienię się doświadczeniami.....

Witam .Mam dokładnie ten sam problem,szukam poradni a jednocześnie nie chce jej znaleźć ;/ Niska samoocena,zły nastrój strasznie przeszkadza w życiu.

W Gdyni- bezpłatna terapia w ramach NFZ-u w Poradni Zdrowia Psychicznego Eskulap ( Witomino- Chwarznieńska) Bardzo polecam!
tel. 58 3203510 ( rejestracja w piątki)
Pracują tam psychiatrzy i psycholodzy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A konkretnie do jakiego psychologa warto dluuugoo czekac na termin??

Jak znajdziecie jakiś fajny kontakt to też poproszę;)

Hej,

z cieckawosci patrze i widze, ze nie tylko ja czasem sobie nie radze...

pisalam juz w innym watku, ale napisze i tutaj, bo wiem jak to jest byc w trudnym okresie i nie wiedziec co robic i szukac pomocy...

...moge Wam polecic kogos, kto naprawde pomogl mi w trudnym momencie mojego zycia. Przede wszystkim nie naciaga na kase, nie mowi, ze trzeba sie spotykac niewiadomo ile razy, wszystko zalezy ode mnie, dostosowywala sie do mnie i razem uzganialysmy ilosc i termin spotkania.

...nie wystawia etykietek, nie wymadrza sie i nie ocenia mnie, dajac "madrych rad", ktore sa nic nie warte w prawdziwym zyciu. Poprostu slucha, rozmawia, pokazuje mocne strony i sposoby rozwiazania. Fajna, mloda, nie jestem pewna czy przyjmuje w Gdansku, ale warto zadzwonic i zapytac, bo do mnie jak bylo trzeba spotkac sie tez z moja corcia, przyjechala nawet do Wejherowa.

Teraz ide do niej na warsztaty i spotkania grupowe, bo potrzebuje spotkan z innymi ludzmi majacymi podobne problemy...

Powodzenia

Fajnie tylko jakieś namiary były by potrzebne ;)
Ale gdzie przyjmuje ta Pani? To psycholog czy psychiatra bo u mnie bez leków się pewnie nie obejdzie.Może nie mam myśli samobójczych ale mój zły nastrój i niska samoocena trwają już bardzo długo.

Polecamy tez Ośrodek Interwencji Kryzysowej w Gdyni ( nie trzeba placic) - psychodynamiczny.pl

To psycholog. Nr do niej to 601642857. Nie wiem gdzie aktualnie przyjmuje. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

witam, a ja z czystym sumieniem polecam panią dr, szybicką flisikowską nie pamiętam imienia ale przyjmowała w sopocie w kardiotelu bezpłatnie i jest to psychiatra ale uważam że rewelacyjny i lepszy niż milion psychologów, byłam u paru i nie polecam. pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byle nie Traugutta 9 Gdynia.
Ta "psycholog" z pietra dla młodziezy tam to kompletna porażka. Ocenia, krytykuje i zbiera tylko punkty z NFZ.

Inne tematy z forum

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...