Re: porod w Redlowie
martuchowata
(13 lat temu)
dzieki dziewczyny :)
monika848 nie potrafie Ci powiedziec czy napisze jak juz bede po bo obowiazkow przybedzie i nie wiem czy znajde troche czasu ale obiecuje sie postarac ;)
Ja pierwsze dziecko rodzilam w Wejherowie ale ze wzgledu jakie opinieteraz tam sa to nawet niechce myslec o tym szpitalu, poza tym moj lekarz prowadzacy ciaze (Adam Żółtowski) pracuje wlasnie w szpitalu morskim i tak sie zdecydowalam na Gdynie, choc nie powiem bo bardzo sie balam tego szpitala z powodu jego wczesniejszych opinii. Ale jak wiadomo kazdy szpital ma swoj lepszy i gorszy czas.
Karte ciazy mam zawsze przy sobie wiec na pewno nie zapomne :) a wyniki krwi mam zszyte w karcie ciazy, byly robione na poczatku ciazy. Szlafrok mam, 2 koszule, recznik dla siebie, recznik dla dziecka,ciuszki, podklady poporodowe,podklady higieniczne, wkladki laktacyjne, majtki jednorazowe, 2 staniki do karmienia, chusteczki jednorazowe, kosmetyki dla dziecka(oliwka, krem, plyn do kapieli, mokre chusteczki) znalazl sie i smoczek :) Ten krem to bepanthen bo slyszalam ze jest dobry zarowno dla dziecka jak i dla mnie jak bedzie problem z pogryzionymi sutkami. No i zel pod prysznic dla mnie tylko mam maly o zapachu czekoladowym, czy moze byc taki? czy lepiej zebym kupila jakis delikatny? Nie kupowalam specjalnie takiego tylko spakowalam go bo mialam jedyny w malej buteleczce :P Musze kupic jeszcze jakies kapcie bo te ktore mam w domu nie nadają sie do szpitala :P Jakos byloby mi wstyd chodzic w panterkowych kapciach :P no i trzeba dolozyc te sztućce :)
0
0