poród w redłowie

Jestem bardzo zadowolona z porodu w Redłowie.
Duzo się nasłucham żeby tam nie rodzić,ale los chciał inaczej i pojechałam właśnie tam,czego nie żałuję ;-)
Super lekarze,przede wszystkim dziękuję bardzo Dr Żółtowskiemu,który był przy porodzie.Świetny lekarz i specjalista ;-) DZIĘKUJĘ za cierpliwość ;-)
Położne jak i Panie od laktacji także zawsze służą radą i pomocą!
Totalną bzdurą jest,iż nie pomagają przy karmieniu!
Trafiłam na kilka Pań i każda była super.
Także dziewczyny nie słuchajcie plotek (jak ja) i porodówka w Redłowie jest naprawdę SUPER!Nie wspomnę o kompetentnym personelu!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: poród w redłowie

Zgadzam się z koleżanką.Oczywiście zawsze jest tak że jak poród przebiega bez komplikacji to można nawet w domu rodzić a jak coś jest nie tak to z prywatnej kliniki nie będziemy zadowolone.Ja rodzilam w szpitalu w Redłowie i choć nie było łatwi (mimo tego że był to mój drugi poród) to nie mogę złego słowa powiedzieć.Położne przesympatyczne,siostry to im należą się pochwały-pomagaja się umyć,wstać to naprawdę niewdzięczna praca i lekarze.Miałam ogromną przyjemność trafić do rąk dr.Janczewskiego-przesympatryczny,z poczuciem humoru a do tego bardzo kompetentny lekarz.Naprawde nie ma co słuchać plotek,ja jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1