pościel z wełny

jakiś czas temu tata kupił mi komplet pościeli z merynosa, podpowiedzcie proszę jak taką pościel prać (przecież jest ogromna i pewnie strasznie ciężka po namoczeniu więc do pralki nie zmieszczę)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pościel z wełny

nikt nie ma pościeli czy nikt nie czyści?

Ja mam taką pościel, ale jej nie używam i nie czyszczę :P
Podobnie jak Ty zastanawiałam się jak to będzie z jej praniem, myślę że najlepiej byłoby zorientować się w jakiejś pralni.

w większości pralni podają takie kwoty za usługę, że chyba wolałabym sama się męczyć..

czesc moja tesciowa ma tez posciel z welny i pierze ja w wannie w letniej wodzi dodaje do niej wirek koszt okolo 5zl,wyrzyna i wiesza na balkonie i nie na sloncu.

ja mam taką pościel :) i spryskuję ją specjalnym preparatem (był do pościeli dodany) z lanoliną. Pościel ładnie po tym pachnie i "podnosi się"

Inne tematy z forum

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...