poszukiwany wokalista/wokalistka do zespołu weselnego

Witam.
Poszukujemy wokalisty/wokalistki do zespołu weselnego. Mile widziana osoba z doświadczeniem w takiej działalności, choć niekoniecznie. Zainteresowanych proszę o kontakt na nr tel. 694 521 308 lub nr gg 3290076
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukiwany wokalista/wokalistka do zespołu weselnego

witam, kilka lat śpiewałam w zespole weselno bankietowym (w młodym składzie, dość ambitny repertuar), przerwałam to "hobby" ze względu na pewne życiowe zmiany, chciałabym ponownie dołączyć do fajnego zespołu- takiego który granie traktuje na tyle poważnie, żeby nie spotykać się bez sensu i nie tracić czasu ale równocześnie sympatycznie spędzić czas-bo śpiewanie jest dla mnie przyjemnością -chociaż traktuję to zajęcie poważnie

moje zalety: jestem solidna, zmotywowana, bezkonfliktowa i szybko się uczę-mam dobry słuch, który rekompensuje mi braki w edukacji muzycznej, mam również dość rozwinięty samokrytycyzm, nie śpiewam żeby zostać gwiazdą tylko dlatego, że lubię to robić, lubię ludzi, mam z nimi dobry kontakt,całe życie pracuję w usługach -wiem na czym ta praca polega i jak rozmawiać z ludźmi
moje wady: brak formalnego wykształcenia muzycznego, nie gram na klawiszach, chociaż ni wykluczone, że zacznę, nie jestem koleżanką "od kieliszka" na imprezy jeżdżę po to żeby pracować- a praca ta daje mi ogromną satysfakcję
zainteresowani?
chętnie odpiszę na wszelkie pytania
a jeśli nie, cóż przyjemnego grania i powodzenia!
pzdr
asia
kontakt
joanna.w@op.pl

Witam,

Nazywam się Dawid mam 26 lat, chętnie bym się spotkał i porozmawiał na temat współpracy.
Gram na gitarze mam doświadczenie w prowadzeniu imprez w plenerze, posiadam własny sprzęt i samochód.

tel: 510-992-822
dawid.stanny@wp.pl

Witam serdecznie!

Mam na imię Żaneta,26 lat mieszkam w Gdańsku Oliwie.Śpiewanie od zawsze było moją pasją.Chciałabym śpiewać w zespole,który gra imprezy na terenie trójmiasta(to byłoby najlepsza opcja dla mnie)ponieważ nie posiadam samochodu.Jeżeli są Państwo zainteresowani współpracą ze mną to proszę o pilny kontakt na tego maila w celu uzgodnienia ewentualnych warunków współpracy.Mogę wysłać swoje zdjęcie i krótkie demo.W repertuarze posiadam 60 piosenek,ale zamierzam go znacznie poszerzyć.
Pozdrawiam i prosze o kontakt w razie zainteresowania

Oto mój mail zb85@o2.pl

po co wy wszyscy tu piszecie o sobie, koleś podał tel i gg. nie po to żeby czytać te historie na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...