Re: poszukiwany wokalista/wokalistka do zespołu weselnego
witam, kilka lat śpiewałam w zespole weselno bankietowym (w młodym składzie, dość ambitny repertuar), przerwałam to "hobby" ze względu na pewne życiowe zmiany, chciałabym ponownie dołączyć do fajnego zespołu- takiego który granie traktuje na tyle poważnie, żeby nie spotykać się bez sensu i nie tracić czasu ale równocześnie sympatycznie spędzić czas-bo śpiewanie jest dla mnie przyjemnością -chociaż traktuję to zajęcie poważnie
moje zalety: jestem solidna, zmotywowana, bezkonfliktowa i szybko się uczę-mam dobry słuch, który rekompensuje mi braki w edukacji muzycznej, mam również dość rozwinięty samokrytycyzm, nie śpiewam żeby zostać gwiazdą tylko dlatego, że lubię to robić, lubię ludzi, mam z nimi dobry kontakt,całe życie pracuję w usługach -wiem na czym ta praca polega i jak rozmawiać z ludźmi
moje wady: brak formalnego wykształcenia muzycznego, nie gram na klawiszach, chociaż ni wykluczone, że zacznę, nie jestem koleżanką "od kieliszka" na imprezy jeżdżę po to żeby pracować- a praca ta daje mi ogromną satysfakcję
zainteresowani?
chętnie odpiszę na wszelkie pytania
a jeśli nie, cóż przyjemnego grania i powodzenia!
pzdr
asia
kontakt
joanna.w@op.pl
0
0