poszukuję pokoju do wynajecia, moze byc akademik w Warszawie blisko szpitala na ul. stępińskiej

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam
mam pytanie czy moze ktos z was sie orientuje czy jest jakis akademik, czy pokoj do wynajecia, jedziemy tam do szpitala na operacje i potrzebuje noclegu dla drugiej osoby
moze ktos mi pomoze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuję pokoju do wynajecia, moze byc akademik w Warszawie blisko szpitala na ul. stępińskiej

Najbliższy jaki znam to Riviera przy ul. Waryńskiego tel. 22-8252597, 22-2349883 ale to dość daleko
Na Starym Mokotowie są akademiki SGGW

DS "Oaza", 02-549 Warszawa, ul. Madalińskiego 39/43, tel. 22 849 24 01
I jeszcze jeden numer 22 59-330-04, on dotyczy akademików SGGW

Re: poszukuję pokoju do wynajecia, moze byc akademik w Warszawie blisko szpitala na ul. stępińskiej

Ewciak co się dzieje z kim jedziecie ?

nie wiem czy to daleko 7,5 km ale polecam CER Poczty polskiej, to taki hotel pracowniczy, jest na ul. łączyny

1.Warszawa - pok. gośc. CER Łączyny
ul. Łączyny 8
00-900 Warszawa
woj. MAZOWIECKIE Telefon: 0-22-548-13-46
Faks: 0-22-548-13-49
E-mail: hotel.cerwarszawa@warszawa.poczta-polska.pl Pokaż pełny opis obiektu

dziekuje wam bede szukac,

http://www.apartamentywpolsce.pl/warszawa/

Też jestem na etapie poszukiwania jakiegoś lokum na przyszły semestr. Nowoczesne akademiki chyba najbardziej przypadły mi do gustu, a zwłaszcza ich cena. Ostatnio wpadł mi w oko taki: https://unibase.pl/
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...