poszukuje sprawce wypadku

dzis o 8.45 kobieta potrącila mi dziecko na przejsciu dla pieszych przy szkole nr24 ul lilli wenedy. poszukuje osob ktore mają monitoringi lub wiedzą gdzie znajdują sie kamery. sama musze pomoc policji ustalic dane tej kobiety bo im nie wierze ze w ogole sie zajmą tą sprawą. kobieta jechala od strony halera przez lilli wenedy srebrnym reno laguna
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: poszukuje sprawce wypadku

może i głupie pytanie zadam, ale czy policja sama nie wie gdzie ma swoje kamery? skrzyzowanie kościuszki/hallera nie posiada przypadkiem kamery?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

po tym jak uslyszalam od policji ze szanse na znalezienie tej kobiety to 1% a jak jej nie znajdą w momencie gdy ja zloze zeznania to po tygodniu umożą sprawę. Pomyslalam ze sama sie tym zajme. O 16.30 wyszlam z domu i chodzilam od domu do domu, pytalam wszystkich ludzi az w koncu jedna starsza kobieta naprowadzila mnie na adres kobiety która zawsze chodzi w kapeluszu. Trafiłam. Znalazlam ją. teraz ide na policje powiedzic im ze odwaliłam za nich robote. Mi to zajelo 3godziny a oni jak widac są tylko od umażania bo wydaje mi sie że palcem by nie kiwneli.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ucieczka z miejsca wypadku i pozostawienie rannego dziecko to zasługuje na stos!!! Skąd biorą się tacy bezduszni ludzie?
Podaj numer rejestracyjny kolor i dokładny opis samochodu aby ostrzec innych!

To jest prawdziwy dramat dużo zdrowia dla dziecka!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wykręć łobuzicę z kasy aż będzie zdychać z głodu! Zatrudnij dobrego prawnika i niech za wasze łzy ściga łobuzice która uciekóła z miejsca wypadku aż komornik wyciągnie od niej ostatni grosz aż łobuzica będzie musiała sprzedać nerki szpik i oddawać krew aby mieć na spłatę!!!
Tacyu ludzie powinni byc ścigani bardziej niż pedofile!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

zgadza się a ci co minusują do czasu kiedy zostaną ofiarami i uczieczki sprawcy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...