poszukuję

Witam!!!
Właśnie przeprowadzam się do Gdańska i właśnie kończę studia magisterskie z Ochrony Środowiska,w związku z tym mam pytanie:czy ktoś mogłaby mnie nakierować gdzie mogłabym szukać pracy.Z góry dzięki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

poszukuję w ciemno

szukaj w swoim mieście z którego chcesz wyjechać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: poszukuję w ciemno

Akurat w swojej miejscowości nie mam mozliwości,musze sie wyprowadzic i tyle!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: poszukuję w ciemno

To może najpierw poszukaj pracy a potem przeprowadź się do miejscowości w której ją znajdziesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: poszukuję

No jak kończysz takei studia, to chyba wiesz gdzie można po nich pracować? Czy tak dla sportu je kończysz?

A tak serio, to na przykład oczyszczalnia ścieków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to masz problem, z takim wyszktałceniem to straz miejska albo Lasy Państwowe ale dostać się raczej cieżko, chyba, że masz znajomości, zresztą nie często potrzebują pracowników. Lepiej zacznij myśleć czy znajdziesz jaką kolwiem prace, jesli nie masz doswiadczenia to studia Ci nie pomogą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie zgadzam się, będzie cieżko. Ewentualnie jesli nie masz stazu mozesz go zrobic i mieć nadzieję, że po stażu zostaniesz w pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?