potencjalni moredercy już na Dzielnej w Gdańsku
To, że psychiczni na ścigaczach i ich kumple w brykach z dziurawymi tłumikami szarżują na głównych ulicach Gdańska, to nic nowego. 100, 120, 140 - żadna sprawa. Ale ostatnio widziałem tagiego psychola na Dzielnej.Waska uliczka, zastawiona samochodami, gdzie dzieci wychodzą nagle, gdyz ruchu tu nie ma - tylko swoi, sami normalni. I na tej uliczce ścigacz pokazywal swoje. Motoryzacyjny transwestyta w barwach swego wyjacego dziwadła posuwał ta uliczką może i z 80 -tką. Ci pozbawieni wyobraźni, umiejetnosci przwidywania i samodzielnego myslenia faceci zorzuchaleni sa do granic absurdu.
Gdańska drogówka to olewa. Zresztą, sami tez do roboty podjeżdżają motorami, jak Pan Tomasz, starszy aspirant. On dobrze wie, jak to jest kiedy człowieka furmańskie geny poniosą i zatnie "kobyłę z bata".
Będą z tego trupy niewinnych ludzi i będą kaleki. Ofiary furmakiej fantazji.
Powiedzcie mi jako to jest, że głupota tak łatwo sie u nas sieje i rozmnaża, a z madroscia, jak z orką na ugorze. Gdzie tych durnych zbieraja?
Gdańska drogówka to olewa. Zresztą, sami tez do roboty podjeżdżają motorami, jak Pan Tomasz, starszy aspirant. On dobrze wie, jak to jest kiedy człowieka furmańskie geny poniosą i zatnie "kobyłę z bata".
Będą z tego trupy niewinnych ludzi i będą kaleki. Ofiary furmakiej fantazji.
Powiedzcie mi jako to jest, że głupota tak łatwo sie u nas sieje i rozmnaża, a z madroscia, jak z orką na ugorze. Gdzie tych durnych zbieraja?