potrafią do siebie zrazić. nigdy tam juz nie wroce.
zaplacilam dwoma kuponami z groupon.pl za epilację laserową.chciałam dwukrotny zabieg bikini.jakoś tam panience nie pasowało i umówiłyśmy się odrazu na pachy+bikini. kiedy weszlam w koncu do gabinetu okazało się że mam się rozebrać chyba na stołku,zero szatni,łazienki , NIC . Dodam, że już wykonywałam takie zabiegi w dwóch innych salonach w Gdańsku, więc wiem jak to powinno wyglądać.a tam szczerze mówiac poczulam sie dziwnie,Pani do mnie nic nie mowila i nie wiedzialam dokad się rozebrać- w innych gabinetach ubiera się bieliznę jednorazową. rozebrałam się do bielizny po czym Pani stwierdziła że jestem "chyba troszkę zbyt opalona". zapewniłam ją że opalałam się 3tyg temu,a ona zawołała"doktora".wszedł Pan Pernak,ni stąd ni z owąd, a ja dalej stoje jak kretynka zeby on oglądał mnie rozebraną:/ juz powiedzialam,że ok zrobmy same pachy i za 2 tyg przyjde na bikini.umówiłam się internetowo na ich stronie. przybyłam w najgorszy mróz i co???ZAMKNIĘTE. dzwonie,dzwonie, odbiera jakaś Panienka i mówi" ojej, widocznie Pan doktor nie zauwazył w internecie że jeszcze wizyta jest i już pojechał do domu, przepraszamy" . nie dosc że wyprawka za dyche,strata kuponu,wstyd. nie wroce tam.