Izabela - ocena (1) Polecam dr Pernaka z czystym sumieniem! Robiłam lifting twarzy i jestem... Izabela Marta - opinia (2) Nie polecam operacji nosa u dr Pernaka. Nos po operacji zrobił się brzydszy... Marta Natalia - opinia (1) Polecam z całego serce. Profesjonalne podejście do pacjentki wraz ze... Natalia
Body Jet Dr Pernak, ktoś robił? Polecacie, odradzacie? Pomocy! (2) Czy ktoś na tym forum robił zabieg liposukcji Body Jet? Jestem umówiona na... Basia Nie polecam liposukcja jet (1) Wykonywała zabieg liposukcja brzucha dolnej części i górnej, obiecane kilka... Anna Nici liftingujace (1) Około trzy lata temu wykonywałam u tego doktora nici liftingujace twarzy.... izabella body jet (8) Operacja była ok. ale niestety musiałam mieć jeszcze raz zabieg bo niestety... Magdalena83 Lifting (2) Czy któraś z pan miała robiony lifting nitkami z kwasem hialuronowym ?... Renata Polecam!!! (1) Polecam!!! Jestem z siebie dumna, że się przełamałam. Wreszcie pozbyłam się... Mrówka Godny polecenia (2) Dla wielu osób może to być kontrowersyjne, ale całe szczęście w sieci można... Witek usuwanie blizny (1) Po nieciekawie wyglądającej bliźnie nie ma już śladu. Laser zrobił swoje. To... larenka Jestem zadowolona (1) Po nieudanym zabiegu wypełniania doliny łez Restyline w Dworze Kuźniczki w... Natka powiększanie ust (1) Zmieniłam swój uśmiech na dużo lepszy. U tego lekarza i w tym gabinecie... tosia Laserowe usuwanie blizn (1) Blizny pooperacyjne szpeciły moje nogi. Przyjaciółka poleciła mi Dr Pernaka.... Basia medycyna (1) Ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Zabieg wyglądał jak powinien i nie było... ALdona dr Pernak (1) Witam ja miałam problemy z bliznami i się udałam do tego gabinetu. Zajęto... Helena body jet (2) Zabieg rzeczywiście jest bezbolesny, rekonwalescencja szybka, a efekty... faster zabieg macrolane (2) W styczniu skorzystałam z zabiegu macrolane w gabinecie Dr Pernaka. Przebieg... m Depilacja laserowa czy światłem IPL? (3) Widzę, że wiele osób zarzuca tutaj, że oferowana w gabinecie Dr Pernaka... Nika potrafią do siebie zrazić. nigdy tam juz nie wroce. (1) zaplacilam dwoma kuponami z groupon.pl za epilację laserową.chciałam... Magda