potrzebna osoba do makijażu

Temat dostępny też na forum: Wesele
Poszukuję osoby, która wykona makijaż ślubny u mnie w domu. Miałam już próbę ale niestety muszę zrezygnować, gdyż osoba, która wykonywała mi makijaż wykonała to banalnie, uzywając kosmetyków firmy "Wilbo" czy coś takiego (nie wspomnę, że całość miala kosztować 70 zł) w każdym razie towar z dolnych półek, tak że cienie mi opadły po 20 min, na twarzy miałam "maskę", zaś oko z kreską przedłużoną w stylu chińskim. Chętnie skorzystam z usług kogos poleconego, dzieki wielkie...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebna osoba do makijażu

na stronie reklamuje się osoba o nicku "oneblink" ale nie odpowiada na maile wiec jesli w ten sposób mogę pomoc, to nie polecam. U niej opłaty za wykonanie mniejsze - 50 zł - ale coż w taki dzień wszyscy na nas zarabiają.

Polecam kosmetyczkę Jadwigę Patałę. Gabinet ma na Jaśkowej Dolinie. Niestety pewnie nie przyjedzie do domu, ale zapewniam że warto trochę się poświęcić żeby w ten dzień wyglądać pięknie! Jest to światowej klasy kosmetyczka, z tego co wiem uczestniczy w różnych światowych konkursach i pokazach makijażu jako jury. Używa najlepszych kosmetyków i zapewniam Cię, że potrafi wydobyć z kobiety to co najpiękniejsze!!! Należy się z nią umawiać z duuuużym wyprzedzeniem. Jest po prostu najlepsza!

Anna 0 607 128 167 - wizazystka

Droga E.O. a mogłabyś podać jakieś blizsze namiary, gdzie jest ten gabinecik? Z góry serdeczne thx !!!

Studio kosmetyczne "Iga", ul. Jaśkowa Dolina 19, tel.3460947

To jest taki jakby "pałacyk" , ale na pewno nie przeoczysz. Można dojść tam piechotą, albo podjechać jeden przystanek 127, 162 z przystanku przy Mc Donaldzie we Wrzeszczu, a właściwie przy budowie nowego centrum handlowego. Jak będziesz szła z tego przystanku, to ten salonik zobaczysz po prawej stronie.

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...