potrzebne namiary na poradnię rehabilitacyjną, pilne!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
U synka lekarz podejrzewa kręcz szyi. Maluch dostał skierowanie do poradni rehabilitacyjnej.Próbowałam rano go zarejestrować na Polanki. Wizyta za... 6 miesięcy!!! To się nie mieści w głowie! Może macie namiary na poradnię z krótszym czasem oczekiwania. Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebne namiary na poradnię rehabilitacyjną, pilne!

na Zaspie na Tysiąclecia jest Ośrodek wczesnej interwencji. Spróbuj tam. 557-41-36

Spróbuj też na Witominie. "Za falochronem"

na Śląskiej na Przymorzu (niedaleko Alfy) jest poradnia rehabilitacyjna - dzisiaj słyszłam jak kobitka z rejestracji zapisywała na koniec sierpnia - Jak się zarejestrujesz to moża raz w tygodniu dzwonić i pytac czy się nic nie zwolniło i wtedy można szybciej mieć wizytę. Po wizycie u lekarza jezeli potzrebne są ćwiczenia rehabilitacyjne to od razu się na nie dostajesz (bez problemu)

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...