potrzebująca mama przyjmie wózek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam, jestem młodą mama,którą nie stać na zakup wózka
Dostałam wiele pomocy od rodziny, pokupowali mi po lumpeksach ciuszki, pożyczono mi łóżeczko dla dziecka itp
Potzrebowałąm kilka rzeczy dla dziecka , m.in wózek, który zakupiłam używany, niestety po czasie wychodzi na to,że osoba od, której kupiłam wózek była nieuczciwa i wózek jest niesprawny, więc jeśli ktoś chciałby oddać głeboki wózek, mam jedno miesięczne dziecko to chętnie przyjmę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebująca mama przyjmie wózek

Może ktoś również ma zbędną to przywieszenia taką karuzelę dla dziecka do łóżeczka, nie wiem jak one się nazywają ale chodzi o coś co by wisiało, kręciło się, czy grało ........
Pozdrawiam

a skąd jesteś?

hej jestem z gdyni oksywie, sczerze mówiąc chyba jednak da naprawić się mój wózek, więc nie będę wtedy potrzebowała innego co mnie bardzo cieszy bo już byłam zmartwiona co ja zrobie.....
Za nim kupowałam wózek używany wiele razy obserwowałam strony oddam ale nigdy mi się nie udało trafić na czas z wózkiem.......

uppppppppppppp

kamilko Oksywie to moja rodzinna dzielnica:) Moze potrzebujesz jeszcze czegos dla dzidzi w czym dalabym rade pomoc. U Nas tez sytuacja nie jest super, bo tylko maz pracuje, ale moze akurat mam cos z rzeczy po mojej Kornelce co mi ju zniepotrzebne a Tobie by sie przydalo. Pisz najlepiej na mail kasiaczek007@tlen.pl

Moze w czyms uda mi sie pomoc.

Witam - mam do oddania wózek razem z gondolką, folią przeciwdeszczową, torbą a za około pół roku łóżeczko turystyczne. Jeżeli jest Pani chętna proszę o kontakt 90-58)7116871

Przepraszam za pomyłkę w numerze kierunkowym bez 9