powiększanie piersi

Witam,

W połowie zeszłego roku przeszłam operację powiększenia piersi u Dr Zdzitowieckiego. Wszystko poszło bez najmniejszego zarzutu. Blizny są malutkie i idealnie wpasowane w zagłebienie, tak że prawie niewidoczne. Co wiecej, zostały pochwalone przez panią dr robiacą USG, tak samo jak i modelowe posadowienie implantu pod skórą.
Co do negatywnych opinii, mogę powiedzieć jedynie, że również z poczatku chciałam mieć je większe, ale Doktor wytłumaczył mi, że umieszczenie wielgachnego implantu za pierwszym razem może spowodować pojawienie się rozstępów i rozchodzenie sie blizn. A że impalnty i tak należy wymieniać, nastepnym razem będzie można już zaszaleć wg zyczenia : )
Opieka pooperacji również była bez zastrzezen, Dr był osiągalny pod komórką prawie przez cały czas.
Jetem bardzo zadowolona z Pana Doktora. Jest świetnym i kompetentnym chirurgiem, który przede wszystkim dba o zdrowie i bezpieczeństwo pacjenta, a fakt że jest przy tym przesympatyczną osbą dodaje tylko odwagi przed średnioprzyjemnymi operacjami : ))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: powiększanie piersi

Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Pierwsze Efekty zobaczylam ok.20dnia od zazycia pierwszej tabletki. To w pełni bezpieczna i tania alternatywa chirurgii plastycznej. Możesz w ciągu kilku tygodni mieć piersi większe i jędrniejsze. Jeśli kiedykolwiek myślałaś o zmianach wyglądu tych części ciała powstrzymaj się przed radykalnymi rozwiązaniami i wypróbuj najpierw Fabulous Breasts oraz inne produkty - produkty w pełni bezpieczne , nieinwazyjne, dopuszczone do sprzedaży w krajach UE, w tym w Polsce, posiadające wszelkie niezbędne certyfikaty zdrowotne.

www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3