powitanie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poniewaz jestem nowa, na poczatek sie przywitam. :))
Slubuje 07.08.2004 i na razie jestem na etapie szukania sukni.
W zwiazku z tym pytanie, co sadzicie o salonie Natalia w Gdyni?
Moze bede tam szyla suknie, ale zanim podejme decyzje, to chcialam sie poradzic.
Z gory dziekuje za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: powitanie

napisał(a):

> Poniewaz jestem nowa, na poczatek sie przywitam. :))
> Slubuje 07.08.2004 i na razie jestem na etapie szukania sukni.
> W zwiazku z tym pytanie, co sadzicie o salonie Natalia w Gdyni?
> Moze bede tam szyla suknie, ale zanim podejme decyzje, to
> chcialam sie poradzic.
> Z gory dziekuje za opinie

Czesc! Ja rowniez slubuje tego dnia! :) Niestety nie znam salonu natalia. Swoja suknie kupilam w salnie marietta. moze napisz jakiej sukienki szukasz? Mam kolezanki, ktore chetnie sprzedadza sukienki, wiec moze akurat... Pozdrawiam, ewa.

hej dziewczyny:) ja tez wychodze za mąż 07.08.04 :) jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu a jednocześnie nieszczęśliwa bo bardzo nie mam czasu tym wszystkim się zajmować :( myślałam, że jak zacznę myśleć o sukience w maju to wystarczy czasu, a tymczasem widze że powinnam już się tym zająć bo potem może być problem. Ledwo, ledwo udało nam się załatwić przyzwoitą sale, ale nie możemy znależć zespołu na wesele- a przecież jeszcze pół roku!!!!!!!!!!!!!!!! Paranoja jakaś:(((

Popieram - paranoja. Ja zaczelam poszukiwania sali w styczniu i bylam przerazona! Na szczescie udalo sie. Na dzien dzisiejszy mamy zalatwiona sale, Kosciol, orkiestre, kamerzyste, fotografa no i sukienke! Reszta przed nami. A moge zapytac gdzie planujecie slub i wesele? Pozdrawiam i zycze powodzenia!

No to i tak jestescie mietkie:))
My pobieramy sie za rok i juz mamy na oku sale na ktora jestesmy zdecydowani w 99.9%. Ale macie racje to jest paranoja. Moja kolezanka wychodzila za maz rok temu a na rok przed tym dniem miala juz sale, kamerzyste i zespol. I gdyby kilka razy nie odeslali ich z kwitkiem z Katedery to pewnie termin tez mieliby zaklepany rok wczesniej. LIPA!!!

zamowilam w natali i czekam,szyja aż 4 miesiace!!!polaczylam kilka modeli i zastanawiam sie jak to wyjdzie,nie jestem przekonana do swoje decyzji.obsluga mila,potrafia sensownie doradzic.

to moze jednak lepiej w Beauty w Gdańsku?

Pewnie masz wesele w sierpniu albo we wrześniu to kazali ci tyle czekać,bo po co ci sukienka teraz zrobią przymiarkę miesiąc wcześniej i bedzie ok. Ja zamawialam , uszyli i byla super a wcale nie musialam czekać 4 miesiące

to co lepiej podawac inna date slubu-blizsza np czrewiec?pewnie by uszyli i moglabym sie juz nia cieszyc.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...