powroty na weekendy do domu...a akademik?

czy są jakieś problemy z kierownictwem, lub z osoba w portierni, gdy np. nie zostaję w akademiku na weekend?? muszę się w jakiś sposób usprawiedliwić dlaczego mnie nie będzie??

moge zostawić swoje rzeczy w akademiku gdy wracam do domu?? zakładam że dostanę trzysobowy pokój, nikogo nie znam, a nie chciłbym zostawiać swoich rzeczy, można zostawić w jakiejś portierni na przechowanie??

jeśli nie spędzam weekendu w akademiku to płacę za niego? za te dni kiedy mnie nie ma??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: powroty na weekendy do domu...a akademik?

to Twja sprawa czy wracasz do domu na weekend czy nie. rzeczy nie musisz zabierać z akademika, no chyba, że boisz się, że współlokatorzy będą szparali coś w nich ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt nie robi problemów, że nie zostajesz. jesteś pełnoletni, twoja sprawa co robisz, możesz nawet być na 3 dniowej imprezie i nikt nie będzie o nic pytał.

rzeczy się zostawia, ludzie nie są dziećmi, nic z rzeczami nie robią. w końcu to wspólny pokój. a zostawianie rzeczy w portierni to głupota.

tak, płacisz za cały miesiąc...

Twoje myślenie wydaje mi się dziecinne i niedojrzałe, studencie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd ty się urwałeś?? Tak głupich pytań na tym formum to chyba jeszcze nie czytałam. Taaa... przynieś usprawiedliwienie od rodziców dlaczego nie było cie na wekend w akademiku . Rzeczy najlepiej został nierozpakowane w kartonach, skoro uważasz, że twoi przyszli wpółlokatorzy to z pewności jacyś złodzieje lub coś w ten deseń. Z paniami z portierni trzeba dobrze żyć, a nie truć im d... żeby ci jeszcze rzeczy pilnowali.
Widać, że z ciebie sknera na maxa ... za akademik się płaci za cały miesiąc o to czy przebywasz tam cały miesiąc, czy tylko kilka dni nikogo nie obchodzi i nikt tego nie sprawdza.

P.S. Współczyję twoim lokatorom, że trafią na ciebie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale sie usmialam ;p dobre
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0