poza reklamą nic

Temat dostępny też na forum: SP 80
na poziomie klas 2 - 6 oddziałów.. z małej klimatycznej szkoły zrobił się zapchany moloch. Dzieci w 1-3 nie mają własnej sali.. raz na 11.30 raz na 8.00. Mała ilość nieregularnych zajęć dodatkowych. A świetlica to koszmar. Ma nadzieję ze jak wybudują im boisko, to choć dzieci piłkę zobaczą. WF w salach na korytarzu.. bardzo niskiej jakości zajęcia ruchowe..ciągłe tylko zakazy biegania.. kiedy mają biegac? Na WF nie można , bo sali nie ma... a na przerwach niebezpiecznie.

Brak ofert językowych - bezpłatnych (co 2 tyg. jedna godz. angielskiego).. Brak zajęć wyrównawczych!!! kompensujących problemy w czytaniu, liczeniu! Po likwidacji godzin dodatkowych - nic się nie dzieje.

Jak pomyśle o 7 i 8 klasie w tym budynku, to ciarki mnie przechodzą. No bo niby gdzie? jak juz nie ma miejsca.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: poza reklamą nic

zapisałam właśnie córkę do szkoły Wojciecha na morenie, bo wiedziałąm, że będzie bałagan przy tej reformie. Asia będzie miala dwa jezyki, małe klasy i spokój przede wszystkim. I jak masz dzieciaczka w 6 klasie to sie dowiedz bo ta podstawówka też otwiera 7 klase:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

" I jak masz dzieciaczka w 6 klasie"....- w pierwszej chwili myślałam że chodzi o 6-lenie dziecko. Żart jakiś czy patologia nadopiekuńczej mamuśki? Dzieciaczek :D Rozwaliłaś mnie kobieto!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...