poziom obsługi do d....

Przed przeczytaniem tych komentarzy myślałem, że tylko mnie tam traktowano jak wroga nr1, ale teraz widzę, że wszyscy mają podobne wrażenia. Po 1,5 godziny stania w kolejce, kiedy się w końcu dopchałem Pani w okienku traktowała mnie jak bym jej w pracy przeszkadzał. Przebierała jakie dokumenty potem poszła gdzieś na parę minut potem jak wróciła oczywiście żadnej oferty nie było. tylko kolejny termin. Może trzeba co termin z bombonierą chodzić .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poziom obsługi do d....

no niestety swoje trzeba odstać a ten cału urząd pracy to jest jedna wielka ściema! te ogłoszenia to fikcja....zanim trafia na światło dzienne niestety porodzielane sa już między "swoimi".....no ale chcesz miec ubezpieczenie i łudzić się na jakąś prace to trzeba chodzić co termin i podbijac obecność....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się..

Ciesz się że cię nie zrugała, że sobie sam nie znalazłeś pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciesz się..

A może by te panie zwolnic i niech staną wtedy z drugiej strony okienka i potraktowac je tak jak one traktują innych.A z drugiej strony te urzędy to faktycznie wielka ściema,jak się otrzyma ofertę to już nie aktualna.Bo już po znajomości zajęte.Może jakby urzędy były rozliczane z tego dla ilu bezrobotnych znalazły prace to może bardziej by się przykładały
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0