Re: poziom obsługi klienta
Szanowna Pani.
Istotnie po półtora roku od daty montażu zażądała Pani bezpłatnego wmontowania uszczelki do ościeżnicy, która, rzekomo, "sama wypadła".
W drzwiach, na które Pani się zdecydowała- uszczelki są wciskane w karb w ościeżnicy i same nigdy nie "wypadają". Uszczelka nie jest trwale połączona z ościeżnicą i można ją w każdym momencie wyjąć i z powrotem wcisnąć- jest to element wymienny, a jego wyjęcie (w taki, czy inny sposób) nie zawiera się w zakresie gwarancji na drzwi.
Uzyskała od nas Pani te informacje i zgodziła się na usługę za 40 zł (koszt dojazdu + wmontowania owej uszczelki). Skoro, wg Pani, jest to takie proste i zajmuje "7 sekund"- mogła to Pani wmontować we własnym zakresie.
Czy 40 zł to dużo za tego rodzaju usługę- wg mnie nie, ale to moja subiektywna ocena.
Gotów jestem postawić dolary przeciwko orzechom, gdy uda się taką usługę wykonać w ciągu wielu wielokrotności tych wymienionych przez Panią 7 sekund.
Pozostałe argumenty wymienione w Pani poście pojawiły się po raz pierwszy teraz- po półtora roku od montażu i po owym incydencie z uszczelką. Do tej pory nie składała Pani żadnych negatywnych uwag, czy reklamacji.
Przykro mi, że jest Pani niezadowolona i , że wykonana odpłatna usługa spowodowała takie złe emocje, ale , gdy jutro ktoś w taki, czy inny sposób , wyciągnie ponownie tę uszczelkę- ponowne włożenie jej przez nas będzie także odpłatne.
Proponuję jej nie ruszać, nie szarpać, nie wyciągać - to sama , na pewno nie wyjdzie. W trakcie normalnego użytkowania drzwi, uszczelka sama z ościeżnicy się nie wydostanie.
Pozdrawiam i pomimo złych emocji- zapraszam do skorzystania z naszych usług. Działamy na rynku trójmiejskim od 15 lat i skorzystało z naszych usług już kilka tysięcy zadowolonych Klientów.
Mariusz Pawlikowski
właściciel
BEST
1
0