Best

Okna i parapety Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36

fachowa obsluga (1) pan ktory montował parapety nie dosc ze był bardzo sympatyczny to jeszcze... iwona Kolejny raz usługa profesjonalna (1) Drzwi wewnetrze dobre jakosciowo. Montaż w pelni profesjonalny. Panowie... Ela poziom obsługi klienta (2) Moja mama zamówiła w firmie Best drzwi zewnętrzne. Abstrahując od mało... Natalia
Polecam (1) W ostatnich miesiącach wymieniłem okna w moim mieszkaniu. Po długim... Adam - Gdańsk Jestem zadowolony (1) Polecam P.M. POLECAM (1) KORZYSTAŁAM Z USŁUG BEST DWUKROTNIE I BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW.... Elżbieta Polecam.Firma godna polecenia (1) Zamawiałam w firmie Best okna wraz z roletami wewnętrznymi w salonie firmy.... Janina Zadowolona (1) Ostatnio wstawiałam okna i parapety- dla mnie czarna magia:) ale... Zadowolona Nie polecam! (2) Firma wykonała mi wymianę okien na nowe z funkcją wywietrznika, który okazał... K. Litwin Odradzam (3) Wszystko było OK do momentu zapłaty... 1) Po montażu okazało się, że parę... Quosek Zmarnowany dzień (1) Przedstawiciel firmy umówił się na pomiar okien i nie przyszedł. Czekalam... J.F.