poznam dziewczynę :)
jestem mężczyzną wiek 29 wysportowany sylwetka atletyczna, trenuje kilkanaście lat, nie pale nie mam nałogów, chyba że sport że tak powiem wszystko w normie, facjata też. W natłoku całego g*wna jakie dzisiaj mamy, ciężko o normalne relacje, każdy goni za spłatą kredytów, za kasą, po pracy do domu bo dzieci bo żona itp. bo jutro do pracy. Nie mam nawet znajomych z którymi mógłbym pójść do kina, na spacer, na plaże, spędzić czas, pograć w siatkówkę pojeździć na rowerze itd. Dobre czasy szkolne sielanki się skończyły. Poznam dziewczynę z dystansem w podobnym wieku, z którą można ciekawie spędzić czas, nie boi się sportu, wyzwań i jest inteligentna. nie interesuje mnie żaden sposoring, sex bez zobowiązań itp. Relacja czysto koleżeńska. Możliwość rozmowy oraz spędzenia czasu a co będzie dalej czas pokaże. Oczywiście musisz też przyciągać moją uwagę, taka selekcja naturalna, nie ma co się oszukiwać :) Każdy raczej szuka swojej pociechy wg swoich upodobań. tez raczej normalna dziewczyna jak zobaczy grubasa z krótkim patyczkiem to raczej nie bedzie chciała znim dalej rozmawiać, nie oszukujmy natury to działa w dwie strony :) kontakt witman18@wp.pl peace