poznam kobietę moich marzeń - godną mojej osoby

Jak w tytule.
Interesują mnie kobiety w typie opisawnych w książkach Clive Cusslera gdzie główny bohater (Dirk Pitt) zawsze takie spotyka.
Powinna mieć doktorat np. z biotechnologii, medycyny, historii starożytnej, w parze z tym powinień iść nienaganny wygląd, nienchalna elegancja, znajomość kilku języków obcych, obycie w świecie, a przy tym ogromne poczucie humoru.
W zamian oferuję swoją osobę - jestem też prawie jak Dirk Pitt (kolekcjonuję stare VW TDI).
Bliżej byśmy się poznali np. podczas wycieczki do Żukowa, KArtuz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: poznam kobietę moich marzeń - godną mojej osoby

"jestem też prawie jak Dirk Pitt"

Jak wiemy z pewnej reklamy prawie robi różnicę.
A taką wyjątkową kobietę trzeba zdobyć. Nie wystarczy dać ogłoszenie w necie. I trzeba mieć coś do zaoferowania. Stary VW i wycieczka do Kartuz może nie wystarczyć.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ojej.. A masz doktorat z biotechnologii, lub jesteś w stanie mi sfinansować własne laboratorium bym mogła w spokoju popracować nad istotą zastosowania nanocząsteczek w przywracaniu wzroku? Chciałabym też spróbować sklonować kogoś w zaciszu..

A tak na serio to mam gdzieś twoje VW.. Jak zaczniesz kolekcjonować Fokkery lub Junkersy (Ju 88, Ju 87 D) to może mnie zainteresujesz, chociaż jak masz licencje pilota to tez się z tobą umówię,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe, zabawne ogloszenie. Smutne jedynie jest to ze takie "oferty" zamieszczaja zwykle kobiety. Byle blaszka szuka tylko takiego "supermena".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znasz blaszkę z doktoratem? Bo ja nie..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiesz co to jest ironia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda
Jaką trzeba być naiwną by wierzyć, że typ z jakąs pozycją zawodową, z jakimś wyglądem i tzw" normalny", a nie zwyrol poleci na jakąś tępą dzidę z internetu i zacznie z nią się pokazywać wśród ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...