poznam jakieś mamy z maluszkami mam 26 lat syn 5 lat a córka niecałe 2 latka sa jakieś mamy z Bojana lub okolic co maja blisko by dzieci sie poznały i my też???
hej, myslę że będzie chwilkę słonecznie to będziemy mogły się spotkać. Moje maleństwa są w wieku 3 i 5 latek.... Daj znać gdzie mam wybrać się z nimi na spacer zeby Was spotkaać....
alfowa a do jakiego przedszkola??? tego nowego promyczek?? jak tak to moj syn tez tam czasami chodzi na pare godzinek!!
spotkanie kurcze ja codziennie jak jest pogoda chodze na plac zabaw za szkolą więc podam Ci @ a napisz mi swój nr moze co???
sebastian-krupinski1@wp.pl
misia, a ty w zeszłą środę nie wychodzilas czasem ok. 12 z tego przedszkola? bo ja wtedy wysiadałam z auta, spojrzałamw tamtą stronę, na dzieciaczki i tak jakoś o tobie pomyslałam...
podalam Ci na priw moj nr tel jak cos!! moj syn w srode tez idzie do przedszkola a dzisiaj był z moja córka od 9 do 10 na sprobowanie mała dałam czy wogóle tam by chciała chodzić i była grzeczna i niepłakała a ma niecałe dwa latka!!!
jechałaś alfowa czarnym autem zawieść córke do promyczka na 9tą??? ja szłam z córką syna byłam zaprowadzić!!!! mój będzie do 13stej dzisiaj po obiadku go dzisiaj odbieram!!!!
Oczywiście z "Kasiulla" i "alfowa" również chętnie się spotkam :-)
Mam czas praktycznie od poniedziałku do piątku, więc do dzieła kobitki, niech nasze wszystkie pociechy się poznają, a my zróbmy sobie "mamuśkowy sabat" :-)