Calypso Fitness (3) Ciągle szukają tam pracowników, nigdy nie odpowiadają na aplikację (moja... lol Boombobar (1) Ktoś może się orientuje co to za miejsce i gdzie jest ten bar. maciekBar praca dla montera kadlubow (2) jakie spolki zatrudniaja karol
PRACA W RIVER ISLAND !!! (11) Chcialabym sie dowiedziec o prace w sklepie river island w GB jaka atmosfera... nowa Giełda RENK, Osowa, sprzedawca-jakie zarobki? (1) Czy ktoś pracował bądź pracuje? Jakie proponują zarobki i jakie są godziny... malwina Nordea call center (12) Ktoś wie jakie warunki? Jakie zarobki? AgusiaGda Gdzie zwalniaja? (3) Kto orientuje sie w ktorych firmach zwalniaja ludzi w trojmiescie? tkucyk olimpijczyk sp (2) ile placa nauczycielom w olimpijczyku ? abcdef pokojowa- nadmorski gdynia (2) szukaja wlasnie do pracy na to stanowisko, czy ktos wie jak pracuje sie w tym... pokojowka hotel nadmorski (2) czy ktos wie jak tam sie pracuje,jakie sa warunki? alex TWORZYMY LISTĘ! (45) listę pracodawców którzy: A: wstawiają wciąż nowe ogłoszenia na to samo... lol Bezrefleksyjność ludzi na tym forum- przemyślenia. (7) Zauważyłem, że jak ktoś tutaj jedzie po pracodawcy, to jest z góry nagradzany... Krytyk praca w bluejet sp.z o.o (11) Jeśli ktoś pracował w Bluejet Sp. z o.o proszę o opinię o tej firmie. Zbyt... ja2ras praca w Smart Systems s c (60) czy ktoś coś wie o tej firmie i pracy tam asio Ryby. (1) Mam pytanko - jak wygląda praca w rybach, w przetwórstwie rybnym - obróbka... Monika Uwaga Orta -System (1) Uwaga Orta- System to firma Impel Kaja Praca w Urzędzie miejskim (6) jakie zarobki, jaka atmosfera? mm S.K.J. Fensterbau (8) Czy ktoś coś wie o tej firmie z Tczewa? Może ktoś tam pracuje i wie jak tam... Jasioooo Pracownik obsługi klienta Gdynia Chylonia (2) Witam Czy ktoś orientuję się jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? A moze ktos... BRRR Agencja pracy Progres (2) W/w agencja wszystko pisze o sobie jako to oni są wspaniała agencją ,... BJ