Siódemka ściema i wyciąganie konta bankowego. (5) Pierwszy mail od: Siodemka : Dzień dobry. Dziękujemy za... Piotr pitstop nie płaci (1) witam PITSTOP nie płaci za prace za nadgodziny obiecują dużo ZŁOTOUŚCI a... przemek Ile chce Pan/Pani zarabiać (44) Hej, ostatnio na rozmowie, pytając mnie o oczekiwania finansowe, podałam za... nn
Work Service (3) Pracowałam przez m-c grudzień jako hostessa, kasy nie ma, czy ktoś wie kiedy... justy Zastępca Kierownika w Lidlu proszę o szczere opinie czy warto? (1) Obecnie pracuję za najniższą krajową. Pytanie czy warto zmieniać pracę? Jak... Aleksandra P. MISAL Stocznia północna (4) Ktoś pracował lub pracuje ? Wypłacalni ? Kryp Lingeria (2) Pracował ktoś? Jak zarobki? Idę jutro na rozmowę o pracę i nie wiem czego się... KAJA Praca w tym sklepie- Gdynia Śródmieście (2) Witam wszystkich. Czy ktoś z was był na rozmowie w tym sklepie? Ktoś wie co... konrad manBase S.A.- czy ktos rejestrowal się i aplikował u nich? (14) Witam Dostałam odp. identyczną na 2 maile, kazali zarejestrować się,... Olga Puma Kierownik (2) Był ktos juz na rozmowie? Przemek status studenta- magia (8) mam wrażenie że wystarczy mieć status studenta żeby dostać pracę- wszystkie... kicha DPD - wprowadzanie danych (1) Znalazłem ofertę pracy na Kowalach przy wprowadzaniu danych - pracował kiedyś... Poszukujący praca nowa szkoła na azaliowej- rekrutacja nauczycieli (42) Witam, czy jest tu ktoś kto tam składał CV i do kogo już się odzywali?... el Uwaga na szkołę Magellanum (3) Nauczyciele nie dajcie się wrobić w pracę tam. mi Gdzie szukać? (8) Witam, jestem wprost załamana sytuacją na rynku pracy. Od ponad miesiąca... Papina odpowiedz po rozmowie rekrutacyjnej (6) Jak długo czekaliście na pozytywną odpowiedz po rozmowie rekrutacyjnej?... bb staż w firmie Excelland-NIE POLECAM (6) Nie polecam, niemiła .. szefowa. Ogłoszenie dotyczące stażu pojawia się około... kasia Płaca minimalna ? (4) Czy w Gdańsku fizyczny pracownik( np. na produkcji) zarabia najniższą płacę... memorry Praca w Gdyni w Tym miejscu--ODRADZAM I NIE POLECAM (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pania-do-saloniku-prasowego-w... sarunia666 wynagrodzenie za opiekę nad dzieckiem (2) Czy zna ktoś orientacyjnie ceny ...opiekunka na stałe lub na godziny? Ania