praca hamburg zywnosc transport (2) witam ostrzegam .. przez telefon pięknie a w rzeczywistości masakra na... HH praca w Admotion (1) Cześć, czy ktoś wie coś o spółce Admotion? Warto aplikować? Będę wdzięczna za... aga CONCIERGE Market Plan (1) Ostatnio na trójmieście pojawia się dużo ofert concierge:... MD
OPERATOR MINIKOPARKI (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/operator-minikoparki-ogl84939... tomsend212 Przychodzicie chorzy do pracy? (4) Zdarzało się wam przychodzić do pracy pomimo choroby, kataru, gorączki? Bo... placekgigantzjagodami Zbiór owoców - gdzie w Gdyni? (2) Witam, jest w Gdyni możliwość pracy w wakacje na jakiejś plantacji dla... Kamil Sprzątanie pokoi w pensjonatach,hotelach itd... - proszę o opinie. (5) Ogłosiłam się,że sprzątam pokoje cena 10zł/h Myslicie ,że to tanio-drogo?... Bezrobotna city security (14) uwaga na tą firme. żadnego systemu premiowego NIE MA. stawka to 6zł i to... Alma ATUT ochrona (10) Jedyny atut masz wtedy, gdy tam nie pracujesz... Za mundury (szmatławe)... Klif Co z tym ogłoszeniem ... (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/panow-do-pracy-w-charakterze-... JA Agent obsługi pasażerskiej (1) Czy ktoś pracował, pracuje na lotnisku jako agent obsługi pasażerskiej.... Marek Lycamobile (31) Zostałem zaproszon na rozmow kwalifikacyjna do lcamobile. Czy ktos cos wie o... zainteresowany Gdzie wolicie pracować kamienica/mniejszy biurowiec czy duży kompleks? (6) Wolicie minimalistyczne, szklane przestrzenie w office parkach czy raczej... Nowyw3m Praca w ''browarze'' Łebskim (2) Patrząc na ich ogłoszenie - ''Będziesz odpowiedzialny za utrzymywanie dobrych... R. może ktoś wie - gdzie warto szukać pracy ? (4) Nie szukam pracy na chwilę , interesuje mnie stałe zajęcie w Gdańsku.... justyna chce przeprowadzic sie do Trojmiasta jak z pracą ? (15) chce przeprowadzic sie do Trojmiasta w zwiazku z tym chcialabym poprosic... Marek HRtec z Parku Naukowo Technologicznego (1) zna ktoś firmę HRtec? szukają na specjalistę ds. sprzedaży i marketingu, a o... damian Rouge Bunny Rouge (2) witam serdecznie, dostałam ofertę pracy w tej firmie jako... nie pewna Co Myslicie o treści tego ogłoszenia? (7) Jeśli wiesz, że biurko w salonie służy tylko, do wyceny i sprzedaży a... Edek z redy co ma dredy Jaka to firma? (4) Może ktoś wie jaka firma dała to ogłoszenie?... xyz