Team Leader'ka Gdynia (3) Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na Team Leader'kę w Gdyni. Pani, która do... Iga Techniczna (1) firma musi "dobrze" płacić, skoro intensywnie powtarza ogłoszenie. Czyżby... wszystkoinic praca na uczelni (4) kto wie jak znalezc prace na uczelni jako asystent? anita
właściciele żerują na sezonowych pracownikach (10) angażują pracowników na kilka dni...trochę za darmo, trochę za kilka złotych... renusz kathomas (1) Wiecie coś o tej firmie ochrony? noma uniservice-59@o2.pl (8) mężczyzna szuka sekretarki-bzdura!resztę same już wiecie!!! Kolombo praca w wakacje - gdzie szukać? (27) Witam gdzie można znależć jakieś oferty dla 17 latki ja Solid Security kto pracowal (10) jakie stawki maja duch mam pytanie do mam prowadzących działalość lub zajmujących się księgowością (15) jak wyżej. Mam kilka pytań, założyłam działalność i zastanawiam się nad... marzena26 ETOS - DIVERSE (4) Czy ktos pracuje, albo pracował? Potrzebuje jednej informacji :) asia Artykuły używane dla dzieci - Co myślicie o otwarciu sklepu ? (1) Co myślicie o otwarciu sklepu dla dzieci z art.uzywanymi tj.ubranka ,wózki... nikt wazny telestrada (39) czy ktos pracuje tam jako ph? teoretycznie w ogłoszeniu jest wymagane pj... Izabell Nigdy więcej (3) Praca w Progres to jak prostytucja, alfonsem jest Progres który bierze za nas... Masakra Wypadek w pracy. (6) Kochani - taka sytuacja - facet pracuje za granicą we Francji od około roku,... Anna Praca opener (2) Jak w temacie , znajdę coś jeszczę ? Proszę o info. Spóźnialska DTS transport/Agata meble (1) Witam, czy ktoś pracował jako kierowca/dostawca w firmie DKS Trans w Agata... 00000 Działalność gospodarcza, kontrola ZUS (7) Witam, czy któraś z Was miała może taką sytuację,że prowadziła działalność,... kornelllia Książeczka sandepidowską gdzie worobić ? (4) Witam musze wyrobić książeczke sanepidowską i rozumiem, że mam jechać do... anna Royal Residence to słynna Willa Isabel!! Uwaga!!NIE POLECAM (25) Royal Residence- Ja również miałam przyjemność współpracy z Panią Ewą P.... Były pracownik Czy można znaleźć dorywczą prace w Gdańsku dla 16-17 letniej licealistki . ? (6) Kłopot polega na tym iż wszędzie chcą osób pełnoletnich. Dziewczyna zna... marciiin93