praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

Wiem że jest dużo firm oferujących prace chałupnicza ktore poczta nakazuja wyslac koperte przelac pieniadze na konto a dalej nic ale to tez naiwnosc ludzka ja gdzies na poludnie Polski w ciemno nie wpłacałabym pieniedzy i czekałam na cud. Bylam w fundacji,poinformowano mnie o 2 formach podjecia współpracy.widziałam produkt ktory sama wybralam ze chce robic.obydwoje z mezem wybralismy ramki...nie rozumiem tych postów ,złosliwości i obrazania prezesa fundacji i samej fundacji...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Witam! Pod koniec zeszlego tyg.sama dzwoniłam do fundacji z zapytaniem gdzie są ramki bo troszke sie to troche przedluza wg umowy 19 lutego miałam zacząc a tu marzec i dopiero próbne komplety 4 wykonalam.Dziś zadzwoniła do mnie pani z fundacji i przepraszała ze tak dlugo ,trzeba uzbroić sie w cierpliwoś bo czekają na ramki . Mam nadzieje ze do końca tego tygodnia będa!ludzie wy tu sciemy na forum walicie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowna Pani,
.......nikt w rozmowie telefonicznej nie powiedział Pani że w ramach rekompensaty bedziemy wysyłać podwójne ilości ramek.Pracownik Fundacji poinformował Panią jedynie o powodzie opóżnień w dostawie.Jezeli juz coś Pani pisze to proszę pisać prawdę.Pozdrawiam serdecznie Piotr Piwnicki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dzisiaj zadzwoniła Pani z fundacji i bardzo miłym głosem przepraszała że tak długo czekamy na ramki. Zakomunikowała że do konca tygodnia postarają się wysłać nawet podwojną partie ramek,którą se zamówiłem. To w zamian rekompesaty za czekanie. Wyjasniła że opóżnienie bierze sie stąd iż partie probne były do bani. A teraz zamówili kolejną partię, ale już nie uszkodzonych. Tak więc dalej czekam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

hej.
Dziewczyny dostałyście następną dostawę ramek? Zwracam się głównie di Nati i ramki. Jeśli tak to napiszcie ile tych kompletów tym razem dostałyście i czy są one w całości czy znowu uszkodzone? pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W podpisanej umowie wyraźnie pisze że to wpisowe przystąpienia do Fundacji.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żadne wpisowe - trzeba właściwie czytać. Dwója z rozumienia tekstu.
To podobno w dzisiejszych czasach plaga zwłaszcza w Polsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie umiesz czytać w ogóle, albo jeśli umiesz rozpoznawać literki to brak Ci umiejętności czytania ze zrozumieniem - albo - masz problemy ze wzrokiem, bo do tej pory pan P.P nie odpowiedział na żaden ze stawianych mu zarzutów (bądź zadawanych pytań) bynajmniej mojego autorstwa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak na razie przeczytałem wątek dokładnie. Użytkownik piotr Piwnicki odpowiedział na wszystkie zarzuty pojawiające się pod adresem fundacji.

!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: praca chałupnicza- a Fundacja Melmed

gdyby głupota miała skrzydła, to ci, którzy dali się nabrać by fruwali w stratosferze :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no chyba widać jak wół,że nie!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powtarzam pytanie ,czy jest ktoś kto dłużej u nich pracuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo piwnicki sam se odpisuje bo to menda i erotosoman
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

matce, ojcu też dziękujesz publicznie, że Cię na ten świat sprowadzili?

Podziękowania wyślij na maila a nie forum, po co te szopki? Dwie czy trzy osoby, albo nawet jedna, która ma zmienny IP sama z sobą koresponduje. Pan Piwnicki pisze ciągle z innego komputera i jego chałupnicy wtórują w chwalebnych okrzykach. Co za bezsens
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,jak widzę to na forum są tylko osoby, które podjęły dopiero pracę.Czy jest ktoś kto pracuje już dłużej i dostał więcej niż jedną partię,z mojego doświadczenia wychodzi że tylko pięknie jest do pierwszego razu,potem to już same problemy.Podpisałem umowę na składanie kartoników -oczywiście z wpisowym 200zł.płacą za kartonik 0
35 a jak źle wykonam to potrącają 080 od kartonika.Praca mozolna i ciężka,trzeba najpierw wyrysować na brystolu 5 kartoników potem wyciąć,zagiąć i skleić.Od wycinania bardzo bolą ręce,szablon był źle wykonany ,jakbym tego nie sprawdził na próbnych kartonach to nawet bym nie wiedział że się nie składają i co ? nic bym nie zarobił ,a jeszcze dopłacił do tego interesu i tak poniosłem dodatkowe koszty, gdyż nożyk który dostałem szybko się stępił i trzeba było dokupić nowy jak również płytę drewnianą aby ochronić stół na którym wycinałem.Dostałem brystol na 200 kartoników-norma niby 500-700 tygodniowo jest to fizycznie nie wykonalne dla jednej osoby,te 200 robiłem 5dni po 10-14 h dziennie i zarobiłem tylko 70 zł.Jak podpisywałem pierwszą umowę to pani w biurze poinformowała mnie że jak nie będą mi się podobać kartoniki to mogę zamienić na inną pracę i co się okazuje za zmianę muszę wpłacić dalsze 55 zł.Już dwa tygodnie oczekuję na nową pracę-tak naprawdę to chyba pilnują aby jednak za dużo nie zarobić.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

BARDZO DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ MAILOWĄ.
DO ZOBACZENIA.
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szanowna Pani,na wszelkie e maile kancelaria odpowiada raz w tygodniu chyba że piszący do nas zostawia swój nr. telefonu wtedy oddzwaniamy natychmiast.Odpowiedz znajduje się już na Pani e mailu.
Pozdrawiam Piotr Piwnicki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

WITAM P.PIWNICKIEGO
WYSŁAŁAM MAILA DO PANA NA ADRES-kancelaria.doktormelmed@interia.pl 2 DNI TEMU.DLA MNIE TO BARDZO WAŻNE. BĘDZIE MIAŁ PAN CZAS MI ODPISAC COKOLWIEK.?>
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

WYSŁAŁAM MAILA 2 DNI TEMU Z ZAPYTANIEM DO PANA NA ADRES-
kancelaria.doktormelmed@interia.pl
KIEDY ZNAJDZIE PAN CZAS NA ODPOWIEDZ BO O DLA MNIE BARDZO WAZNE.
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedyne co mogę zrobić, to naświetlić sprawę fundacji w mediach. I tak też uczynię. Dziennikarze zaraz dobiorą się do skóry i skończą się zabawy w ciuciubabke i naciąganie ludzi na kase.

Nawet nie ma Pan odwagi (i mocnych argumentów) by obalić moje zarzuty. Tylko jakiś bełkot o poradni psychiatrycznej. Poziom zero w dyskusji. Nie będę Pana osądzać, bo od tego są odpowiednie instytucje. Ja ostrzegam każdego, przed "fundacjami" wyciągającymi pieniądze od naiwnych i zdesperowanych osób. To jest nieludzkie i niegodne.

Nie wiem nawet czy rozmawiam z człowiekiem, który faktycznie jest Prezesem tego cyrku.

Dowiemy sie wkrótce, bo pewnie wypłynie ta sprawa jak słynne WOŚPD
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...