praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejdż na stronę Interwencja Polsat w internecie. Przy okazji polecam stronę poszkodowanych przez Melmed. Adres powyżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest reportaż o tym człowieku? Dobrze zrozumiałam? Kiedy był emitowany? Proszę o odp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest na polsacie o panu reportaż. Panie piwnicki. Pozdrawiam mariusz fronczak z gdyni.

Właśnie oglądałam "Interwencję" :) W końcu coś z tym zaczęliście robić. Brawo! Nie można tego darować temu gnojowi.

Oszukali Cie na jakąś kwotę? Może to trzeba gdzieś zgłosić. Ludzie pracy nie maja, łapią się wszystkiego a tu tacy nieuczciwi.. Na każdym kroku można ich spotkać;/
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witajcie poszkodowani !

Zwracam się tym razem do mężczyzn poszkodowanych.

Czy brakuje Wam odwagi ?????? aby wpisać się na stronę poszkodowanych .

Czy tylko na forum macie odwagę wypowiadać się anonimowo ?????

Stacja Polsat ma zamiar nagłośnić tą sprawę - proszę o kontakt z Panią Kołodziejczyk - email jest podany wyżej.

Dzień dobry :)
Dziękuję za dotychczasowe wpisy na stronie: http://poszkodowanimelmed.jimdo.com/
Założyłam tę stronę właśnie po to, by ukrócić ten 'kant w białych rękawiczkach'. Ostrzegałam wielokrotnie pracowników tej fundacji, że nie należę do osób, które odpłatnie przystąpiły do "fun klubu" i nie zamierzam puścić płazem jakiejkolwiek próby jawnego kantu. Liczyłam na rzetelność i uczciwość; chociaż nie omieszkałam wcześniej sprawdzić wiarygodności tej Fundacji. W tym czasie, kiedy podpisywałam umowę (poprzedzoną przystąpieniem do grona jej członków), nie było negatywnych opinii, a wpisy w KRS były jak najbardziej wiarygodne.
Byłam bardzo aktywna w kontaktach z Fundacją - dzwoniłam nader często, jeździłam do siedziby (szemranej). Zwodzono mnie ... długa historia. Zmieniano umowy. Wykonałam serię próbną, została pozytywnie oceniona i miałam czekać na materiały do dalszej pracy.
Brak dostawy - kolejne moje telefony, kolejne wizyty w siedzibie.
Aż tu pewnego dnia - słyszę w telefonie 'nie ma takiego numeru', a na miejscu - nie ma fundacji (ulotniła się).
Zniknęła też strona internetowa 'DOKTOR MELMED'.
Pozostała jedynie strona na FB: https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Pomocy-Zdrowotnej-Doktor-Melmed/259942560800776
Jak już pisałam na stronie 'Trójmiasto' (forum): http://forum.trojmiasto.pl/praca-chalupnicza-montaz-zabawek-t448133,1,33.html
prześledziłam nieco osobę pana prezesa. Już wiadomo, kto ON taki. Jednym słowem oszust.
Oczywiście nie omieszkam niezwłocznie napisać do Pani Żanetty Kołodziejczyk. I liczę, że wszyscy pozostali 'wystawieni do wiatru' przez MELMED tak zrobią.
Pozdrawiam
KTG
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE !!!!!!!

Wszyscy, którzy zostali oszukani przez Piwnickiego i jego "Melmed"
Proszę, aby się odezwali do Pani Żanety Kołodziejczyk z programu "Interwencja" - Polsat - mail - zkolodziejczyk@polsat.com.pl.
Proszę pisać - może Polsat nam pomoże zrobić porządek z tym oszustem !!!!

jedno wielkie oszustwo, facet bezczelny zorientowany na kasę do własnej kieszeni. nie płaci nikomu

trzymajcie sie od tego bagna z daleka , oszust i kombinator
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oszukani-gdzie jesteście!!!!!!Wpisujcie dane na stronę poszkodowani i d z i a ł a j m y !!!!! C z a s u c i e k a !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Droga Pani!
To bieda i brak pracy zmusza ludzi do takiego ryzyka.
Niejednokrotnie są to ostatnie pieniądze. Postępowanie Piwnickiego jest
co najmniej nieetyczne. Gdzie są instytucje nadzorcze - w tym przede wszystkim minister zdrowia, nadzór finansowy i organa ścigania.
Już najwyższy czas zawiadomić prokuraturę o popełnieniu przestępstwa przez "Fundację MELMED".
Zjednoczcie się na stronie poszkodowanych. Brak Wam odwagi? Do pozwu zbiorowego potrzeba tylko 10 osób a oszukanych są na pewno setki jeśli nie tysiące.
Do roboty!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja juz po przeczytaniu pierwszych postow wiedzialam ze to sciema. Kiedy przeczytalam o pieniadzach ktore trzeba wplacic oraz o uszkodzonym materiale na ramki. Jakas mama dwojki dzieci ludzila sie ze cos z tego bedzie i broniła prezesa. Zenada. Nie wiem czy to wynika z kiepskiego wykształcenia ludzi czy tez z komplentej naiwnosci ale sprawa ktora dla jednych smierdzi z daleka dla innych jest wiarygodna. Ja nigdy nie dalam sie nabrac na tego typu rzeczy oraz nigdy nie mialam problemu ze znaleznienim pracy (takiej w domu tez). Wydaje sie mi ze oczyms to świadczy kiedy widze siebie na tle osob ktore daja sie oszukiwac i wyzyskiwac. Pozdrawaim
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niewiem dlaczego sie nikt niewpisuje

Wykonałam dzisiaj telefon do rzekomej P. Małgorzaty Ciesiółkiewicz nrtaki jak wyżej i co ? ???? Okazało się, że Pani ta nigdy nie słyszała o Fundacji Doktor Melmed i nie miała z nimi nic wspólnego.
Wniosek z tego jest taki, że wpisać bzdury na tym forum każdy może, a Piwnicki się CIESZY i może leży już sobie na gorącej plaży./ Kto ma konto na Facebook-u wpiszcie sobie Piotr Piwnicki - Grabowo Kościerskie i zobaczcie o jakim luksusie marzy.
Ja pofatygowałam się dzisiaj do Wrzeszcza i oczywiście zastała zamknięte drzwi. A stron internetowych Fundacji też już nie ma.
Im dłużej będziemy czekać tym gorzej dla oszukanych .
Wpisujcie się na stronie poszkodowanimelmed. i zorganizujmy spotkanie osób z Trójmiasta, aby zredagować jakieś pisma na policję do prokuratury czy do programu Uwaga lub Interwencja.

OOO... Marnie im to idzie... :( a szkoda

Zerwać umowę telefonicznie? A podpisywałaś telefonicznie? Z tego co wyczytałam na tym forum to trzeba im płacić 10 zł miesięcznie za "członkostwo" czy jak to tam się nazywa... Po kilku latach się do Was odezwie oszust jeden jak mu chętnych na nabijanie w butelkę zabraknie po kasę za członkostwo (120 zł rocznie) bo umowy nie zerwałyście! Na waszym miejscu bym umowę zerwała pisemnie i poprosiła jeszcze o podpis, że przyjmują wypowiedzenie umowy! Dmuchajcie na zimne w takich przypadkach!

Hej Wy - POKRZYWDZENI - OSZUKANI !!!

Pyszczycie tu na forum BEZOSOBOWO!!!
Wyjątkiem jest kilka osób, które podały jakieś namiary na siebie.
Jest piękna strona, na której WSZYSCY możecie się spotkać i WSPÓLNIE
dobrać się do oszusta. Macie dostęp do internetu to korzystajcie z niego!
http://poszkodowanimelmed.jimdo.com/
Powodzenia.

chętnie się z panią spotkam ,i powiem na czym polega to oszustwo ,a jest na pewno ,Piwnickiemu wydaje się ,że robi to jak stary wyjadacz ,nie zemną te numery ....zmienił już trzeci raz numer telefonu komórkowego

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...