praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

to nie "pan" tylko śmieć,oszukuje od wielu lat i tylko z tego zyje i nie sa to kwoty li tylko kilkuset zlotowe.dr.melmed byl "spalony" juz kilka lat temu....a swoja droga piwnicki ...nikt nigdy cie nie polupi i nie uszanuje....nawet twoi rodzice cie nienawidza!!! jestes zerem...obleśnym bezzębnym zerem
...grupowy pozew do sądu-jestem za
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

oszuści oszuści
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca chałupnicza zgrzewanie woreczków

witam zawarta umowa z wami w dniu 14 03 2013 zgrzewanie woreczków i brak kontaktu z waszej strony i ze strony pana PIOTRA PIWNICKIEGO kilka krotnie zadzwoniłam i nie mam żadnej odpowiedzi z waszej strony czekam już bardzo długo bardzo nie ładnie z waszej strony że tak oszukujecie ludzi że damy prace jesteście jedną dużą firmą oszustwów oszuści i jeszcze raz oszuści mieszkam w warszawie myślałam że to poważna fundacja oszukaliście mnie na 200 zł co mogłam dać mojemu dziecku firma nie poważna oszuści
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Piwnicki-Piotr/ca34fd0e755d695db6428b9aa4945bd8.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trafiaja od wielu lat,ma wyroki i kordon komorników,chetnie spotkam sie z oszukanymi osobami-na komisariacie rzecz jasna z pelnym wylegitymowaniem,nie jest wazne dla niego czy oszukuje mezczyzne kobiete czy osobe niepelnosprawna

wiadomo juz ze jego oszustwa trafily do sadu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znam tego czlowieka,to oszust bardzo znany w calej polsce,a informacje do prasy i tv ma jak w banku,oszukal setki ludzi, ma sprawy w sądzie i wiele fikcyjnych firm.

Zgłoście to do telewizji i gazet, bardzo szybko się tym zainteresują. Dostać się tam to jaki widać żaden problem. Program "Uwaga", "Interwencja" itp nasze trójmiejskie gazety też będą prze szczęśliwe. A biorąc pod uwagę ilość nieprzychylnych komentarzy, nie na darmo bo w końcu ludzie maja powód do narzekań skoro umówiony towar im nie przychodzi. Dziwne wpisowe, rzekome kaucje, brak towaru. Jak ktoś się nimi zajmie to szybko zwiną interes z rynku, choć znając Polskę zmienią nazwę i znowu będą naciągać ludzi pod innym pretekstem.

Jestem zainteresowana prosze o kontakt telefoniczny na 516729485 lub na e-mail jestemsupermenka@interia.pl

widzę spychologię stosowaną ;]

"czy ktoś już gdzieś zgłaszał?"
"niech ktoś go odwiedzi"

itd.

i tak każdy na każdego będzie się oglądał?

Albo się zjednoczycie i wspólnie zaczniecie działać :] (ponoć w jedności siła)
albo niech KAŻDY sam dochodzi swego.

Ale nie siedźcie i nie czekajcie aż ktoś to zrobi za Was!!!!!!!! Chyba, że jesteście silni tylko w pisaniu na forum, a w prawdziwym działaniu już nie - to nie biadolcie, że daliście się zrobić w bambuko... Na to właśnie liczą ludzie pokroju pana "prezesa" ;) "bo co mi taki Iksiński zrobi - za słaby zawodnik z niego, nie będzie mu się chciało, nie będzie wiedział co gdzie i jak"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli ktos mieszka w miare niedaleko i moglby go odwiedzic to by sie przydalo jak on sie wytlumaczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tutaj ciekawostka, czyli rejestr naszego pana prezesa (wpisy do Krajowego Rejestru Sądowego (KRS)) -
http://www.imsig.pl/szukaj/osoba,PIOTR,PIWNICKI,aff8edf676c
widać na pierwszy rzut oka z kim mamy do czynienia

Tak, to prawda - wszystkie numery do fundacji są głuche, a właściwie automat informuje 'nie ma takiego numeru'. Może czas najwyższy odwiedzić PANA PREZESA w domu, co?

Dzwoniłam wielkokrotnie, bez skutku- dziś usłyszałam info NIE MA TAKIEGO NUMERU

Witam czy ktos sos wie czy zgloszono oszustwo fundacji?

to ten stary dymacz dalej dyma? nosz kuźwa to już pedofilia
Piotruś ty zboku!

Niewiem dlaczego nikt niewpisuje sie na tej stronie czekam ze ktos sie odezwie,chyba niezostawimy tego tak ?

Koleżanko masz rację ściema i to duża ja sam przez pół roku szukałem pracy chałupniczej i trafiałem na oszustów którzy kazali sobie płacić za coś czego nie ma. 1 zasada jeśli szukasz pracy chałupniczej szukaj tylko z numerem telefonu i zadzwoń. Jeśli telefon milczy lub jest przekierowany to wiadomo oszust. Nie powiem ile kasy wydałem ale już się nauczyłem gdzie i jak szukać a pomogła mi ta strona : http://org-epost.com...ook28564031.php
Jest tam książka i 100% pewnej pracy. sama zobacz jeśli chcesz to zarobisz i wypłacisz naprawdę pieniądze. Pozdrawiam Janusz Witalski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

zrobiłam (na razie roboczo) stronę:
http://poszkodowanimelmed.jimdo.com/
Piszcie :)

Czy jest juz jakas zrobiona strona oszukanych?napiszcie

Inne tematy z forum

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...